Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: HyperX Alloy Origins (US)

Ezen az oldalon találod a(z) HyperX Alloy Origins (US) témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy HyperX Alloy Origins (US) vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) HyperX Alloy Origins (US) fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
HyperX Alloy Origins (US) - Gamer billentyűzet
HyperX Alloy Origins (US)
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 3 Vélemények 10
Érdeklődni szeretnék, hogy hosszú "í" illetve "É" betű megtalálható a billentyűzeten önálló gombként? Mert a billentyűzet képein igen, viszont a feltüntetett dobozon nem található rajta. Segítségüket köszönöm!
Érdeklődni szeretnék, hogy USA kiosztás (QWERTY) vagy Angol (QWERTZ) a billentyűzet kiosztása? A képeken mindkettő vegyesen látható.
What kind of mechanical switches does the keyboard have? Is it Hyperx linear red or tactile blue?

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10