Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Kérdések és válaszok: Dolu pedálos traktor pótkocsival, zöld

Ezen az oldalon találod a(z) Dolu pedálos traktor pótkocsival, zöld témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Dolu pedálos traktor pótkocsival, zöld vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Dolu pedálos traktor pótkocsival, zöld fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Dolu pedálos traktor pótkocsival, zöld - Pedálos traktor
Dolu pedálos traktor pótkocsival, zöld
Szállításra kész > 5 db
23 390 Ft
Kosárba
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 9 Vélemények 4
Sziasztok! Aki esetleg megvette ezt a traktort, tudna segíteni, hogy a feltüntetett méret, az utánfutóval együtt értendő, ha nem, akkor azzal együtt mekkora? Duda van rajta? Jó minőségű? Köszönöm szépen!
Üdvözlöm. Annyi lenne a kérdésem hogy,az a csavar fej amit a kerékre kell kalapálni (ezüst színű)hol lehet pótolni,természetesen elhajlott amikor raktuk össze. Köszönöm válaszát.
Afanelkül lehet rendelni?
Üdvözlöm. A kérdésem az lenne h az árban benne van az utánfutó is vagy azt külön kell venni?
Üdvözlöm! Az ár 15.990 ft-ba benne van az utánfutó is? Milyen anyagból van a traktór? Köszönöm!
Milyen magas a traktor?
Szép napot! Az lenne a kérdésem,hogy az utánfutó lekapcsolható a traktorról?
Sziasztok! Súlykorlát meg van határozva, hogy hány kg-os gyermek használhatja? Előre is köszi a választ!
Sziasztok. Érdeklődnék, hogy a termék ülése állítható? Minimum hány cm-s kisgyermeknek ajánlják? Köszönöm a választ

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05