Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: AlzaErgo Arm AR1

Ezen az oldalon találod a(z) AlzaErgo Arm AR1 témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy AlzaErgo Arm AR1 vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) AlzaErgo Arm AR1 fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
AlzaErgo Arm AR1 - Monitorállvány
AlzaErgo Arm AR1
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 13 Vélemények 107
Üdv! Van valakinek tapasztalata azzal, hogy mennyire stabil, ha fejjel lefelé van felszerelve és alkalmazva?
Üdv azt szeretném kérdezni, hogy ez az állvány megfelelő az32" AOC C32G2ZE/BK nevű gamer monitorral válaszukat előre is köszönöm!
Üdv! Érdeklődnék, hogy tartalmaz-e csomag csavarokat is, vagy csak az állványt? 24TQ510S-WZ monitoromhoz (VESA 75x75 kompatibilis) szeretném megrendelni. Illetve rendszeresen forgatnám 180 fokban, ha jól olvastam, imbusz kulccsal tudom minden alkalommal állítani? Köszönöm!
Samsung monitor question
A pdf-ben a 2. lépésnél mi a különbség a kettő kép/folyamat között? Gondolom azt akarja mondani, hogy 2 ember kell hozzá és a 4 csavart kell becsavarozni a VESA-keretnél az imbusz-kulccsal, jól értem?
Hello. Előző vagyok. Köszönöm. A pótalkatrészekkel kapcsolatos kérdésre nem kaptam választ. Lehet hozzá kapni kisebb alkatrészeket, pl az asztalra átfúrással való felszereléshez szükséges fém lapot?
Hello. Kérdésem, hogy a monitor magassága imbusz kulccsal állítható, vagy gombnyomással? Pótalkatrészekhez hozzá lehet jutni? Köszönöm.
Sziasztok! Samsung odyssey 32' ívelt monitorral kompatibilis a termék?
Hello! Mekkora átmérőjű az asztalhoz rögzítő rögzítő korong?
Hello ez a robot talp megfelelő az én nem régiben vett dell alienware aw2521hfa-hoz? válszukat előre is köszönöm

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05