Oldal frissítése

Fortron Nano 800

4,6 56 értékelés
26 790 Ft

Fortron Nano 800

A Fortron nano 800 szünetmentes tápegység védi a számítógépet és más érzékeny készüléket az áramszünetek hatásaitól. Megszünteti a túlfeszültségből adódó károsodás veszélyét. A kompakt szünetmentes tápegység elsősorban otthoni és irodai használatra alkalmas.

A készülék maximum 480W teljesítményig biztosítja az áramellátást. Egy átlagos, 120 W-os teljesítményű számítógép csatlakoztatása esetén az áramellátás max. 15 percig biztosított. Így gond nélkül befejezheti a munkáját, mentheti a megnyitott fájlokat, és kikapcsolhatja a számítógépet. Ha újra van áram, az akkumulátor feltöltése automatikusan megindul.

Paraméterek

Teljesítmény

Valódi teljesítmény 480 W
Látszólagos teljesítmény VA-ban 800

Hatékonyság

Tápellátás típusa Off-line

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Kimenet típusa

Schuko 2

Tulajdonságok

UPS típusa Hagyományos

Méret

Szélesség 82,5 mm
Magasság 207 mm
Mélység 228 mm

Tömeg

Tömeg 3,1 kg
Kód:  UD947d1d
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  PPF4800305
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20