Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Fortron FP 800

4,4 9 értékelés
30 490 Ft

Fortron FP 800

Az FSP Fortron FP 800 (Schuko) szünetmentes tápegység

Megfizethető árú akkumulátoros szünetmentes tápegységet keresel elektronikus eszközöd számára? Az FSP Fortron FP 800 biztosítja a hirtelen áramkimaradások áthidalásához szükséges energiát, miközben túlfeszültség elleni védelmet is nyújt. 60 W-os átlagos terhelés mellett teljes 20 percig képes üzemelni a készüléket.

Két Schuko aljzat áll rendelkezésre

Az FSP Fortron FP 800 szünetmentes tápegység ideális felhasználási területet talál például a számítógép vagy a TV mellett. A szabványos Schuko aljzatoknak köszönhetően például Wi-Fi routert, NAS szervert vagy nyomtatót csatlakoztathatsz hozzá.

Az FSP Fortron FP 800 tápegység számos funkciót kínál

Az FSP Fortron FP 800 szünetmentes tápegység esetében a gyártó továbbfejlesztett automatikus feszültségszabályozást alkalmazott, amely érezhetően meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát és maximalizálja az üzemidőt azáltal, hogy az alacsony feszültségű állapotokat az akkumulátor lemerülése nélkül korrigálja. Természetesen hangjelzés figyelmeztet az UPS egység állapotában és a tápellátási paraméterekben bekövetkező változásokra.

Az FSP Fortron FP 800 (Schuko) szünetmentes tápegység fő jellemzői

  • 480 W-os max. szabályozható teljesítmény, 2× Schuko aljzat
  • A LED kijelzők biztosítják a könnyen leolvasható feszültségállapot-jelzéseket
  • Javított automatikus feszültségszabályozás - növeli a kisfeszültséget vagy csökkenti a nagyfeszültséget az érintett berendezésnek megfelelő szintre
  • Az akkumulátor meghibásodására figyelmeztető jelzés
  • 60 W-os átlagos terheléssel akár 20 percig is biztosít energiát
  • Akusztikus riasztás értesít, ha az UPS egység állapota és az áramellátás paraméterei megváltoznak

Paraméterek

Teljesítmény

Valódi teljesítmény 480 W
Látszólagos teljesítmény VA-ban 800

Hatékonyság

Tápellátás típusa Line interactive

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Kimenet típusa

Schuko 2

Tulajdonságok

Tulajdonságok AVR
UPS típusa Hagyományos

Méret

Szélesség 142 mm
Magasság 101 mm
Mélység 279 mm

Tömeg

Tömeg 4,9 kg
Kód:  UD947e1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  PPF4800407

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05