Oldal frissítése

Fortron Aurum PT 1000

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fortron Aurum PT 1000

A Fortron Aurum PT tápegység nagy hatásfokkal büszkélkedhet, 99%-os aktív PFC korrekcióval és kifinomult alkatrészekkel, amelyek garantálják a hosszú élettartamot. A kiváló minőségű Japán kondenzátorok akár 105 °C-on is megőrzik működőképességüket! A 80 PLUS Platinum tanúsítvány a második legmagasabb szintű tanusítvány kiváló hatékonyságáról. Normál terhelés alatt akár 92%-os hatékonyság folyamatos fenntartására is képes. Így talán nem lesz annyira meglepő, hogy könnyedén ellátja árammal alegjobb processzorokatés a csúcskategóriás videokártyálat egyszerre is.

Legfontosabb jellemzők

  • 1000 W teljesítmény 92%-os hatásfokkal
  • Teljesen moduláris felépítés
  • Rengeteg SATA és PCI-E kábel
  • Csendes ventilátor, hosszú élettartam
  • Teljes biztonsági tanúsítvány
  • Kiváló minőségű japán kondenzátorok

A fejlett erőforrás a legigényesebb felhasználók számára

Az Aurum PT sorozat egyik kiemelkedő előnye a lecsatlakoztatható kábelek, amelyek az új lapos kialakítás köszönhetően nagyobb rugalmasságot biztosítanak, mint a hagyományos kábelek. A felesleges kábeleket könnyedén lecsatlakoztathatja, ezért nem fogja szükségtelenül foglalni a helyet a számítógép házban. Egyik további funkciója az E-sync nevű modul, amely különösen azok számára jár majd előnnyel, akik szeretik túlhajtani a különböző alkatrészereket, ugyanis az E-Sync vezérlője biztosítja a táppal való szinkronizálást és a stabilabb jelet.

Maximális áramfelvétel:
+ 3,3 V - 25 A
+ 5 V - 25 A
+12 V - 83 A
-12 V - 0,8 A
+5 Vsb - 3 A

Csendes és hatékony hűtés

Az Aurum PT az egyedülálló Arrow Flow hűtőrendszerét használja. A speciális tervezésű szellőzőnyílásoknak köszönhetően lehetővé teszi, hogy megőrizze a természetes légáramlást és hűvösebben tartsa a tápegységet, mint valaha. Ezen felül, a modern Fluid Dynamic Bearing ventilátor típust használja. Ezeknek köszönhetően innovációk Mindezeknek köszönhetően az Aurum PT tökéletes egyensúlyt teremt az alacsony zajszint, hűtési hatékonyság, és az élettartam triumvirátusában.

Paraméterek

Teljesítmény és formátum

Teljesítmény 1 000 W
Formátum ATX

Felszerelés

Funkciók és tulajdonságok Levehető kábelek, Aktív PFC, Termikus sebesség szabályozó, Power switch

Hatékonyság

Tanúsítvány 80 PLUS Platinum
Hatékonyság 92 %

Csatlakozók

Konnektorok ATX 24pin
PCI express 8-pin-es csatlakozók száma
15-pines SATA csatlakozók száma 13×
Molex FDD 4-pin száma
Molex FDD 4-pin száma

Hűtőrendszer

Ventilátor mérete 135 mm

Méret

Szélesség 150 mm (15 cm)
Magasság 86 mm (8,6 cm)
Mélység 190 mm (19 cm)
Kód:  UD955cy7
Termékszám:  PPA10A1800

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15