Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Tefal fritőzök

Tefal fritőz

Tefal fritőzök a gyors és egyszerű ételkészítéshez

A Tefal fritőzök néhány változatban készülnek. A kínálatban szerepelnek klasszikus és haladó modellek, a választás a te igényeidtől függ. Például a Tefal Filtra Pro olajsütő szabadalmazott szűrőrendszerrel rendelkezik. Így nem kell aggódnod az odaégett olaj miatt. Emellett rendelkezésre áll a Tefal Actify sorozat, a Tefal forrólevegős sütője, mely lehetővé teszi az ételek elkészítését mindössze egy kanál olajjal, vagy akár olaj nélkül. Hasonlóképpen, a Tefal Easy Fry forrólevegős fritőz termékcsaládjával, amely grillezni vagy párolni is képes, élvezheti az egészséges ételek elkészítését minimális mennyiségű olajjal. Ha pedig nem szeretnéd megvárni, amíg az étel megsül, és kényelmetlenül érzed magad a sütés szagától, akkor a Tefal Maxi Fry készüléket neked találták ki. Nagy teljesítményének köszönhetően percek alatt ropogós sült krumplit készít, a beépített fémszűrő pedig megakadályozza a szagok terjedését.

Tefal forrólevegős fritőzök

Tefal forrólevegős fritőzök

A Tefal forrólevegős sütők az ételkészítés egészségesebb változatát kínálják az minimális olajmennyiséggel történő vagy abszolút olajmentes sütésnek köszönhetően. Vonzó elképzelés, ugye? Így nem kell feladnunk a finom kalóriabombákat a hasábburgonya vagy egyéb sütött ínyencségek formájában, mindez a Tefal forrólevegős sütőjének köszönhetően. Ezeknek az ételeknek az elkészítése igazán gyors az előmelegítés hiányának köszönhetően, amely akár 70%-os energiamegtakarítást is eredményezhet egy hagyományos A energiaosztályú sütőhöz képest. A tesztelést 2022-ben végeztük fagyasztott chipsekkel. Az akár 9 automatikus programnak köszönhetően minden nagyon egyszerűen megy. A készülék automatikusan szabályozott hőmérséklettel, sütési sebességgel és keveréssel készíti el helyetted a zsemlemorzsás ételeket, zsemléket, desszerteket vagy csirkét.

Tefal olajsütők

A Tefal modern, nagy teljesítményű olajsütőinek köszönhetően pillanatok alatt elkészítheted kedvenc ropogós sült krumplidat, csirkefalatkáidat és sok más ízletes sült ételt. Mindezt úgy, hogy a hatékony szagszűrő funkciónak köszönhetően a sütés kellemetlen szaga nem terjeng a konyhában. Egyes modellek állítható termosztáttal vagy a könnyű mosogatógépi tisztításhoz tervezett, levehető alkatrészekkel is rendelkeznek. A Tefal Versalio multifunkciós fritőzök emellett további ételkészítési programokat is kínálnak, mint például főzés vagy sütés.

Tefal olajsütők
Tefal mini olajsütők

Tefal mini olajsütők

A Tefal Principio vagy Clear Duo minisütők ideálisak kisebb háztartásokba vagy alkalmi sütéshez. Kompakt méretük és okos kialakításuk lehetővé teszi 1-4 adag ropogós sült krumpli gyors elkészítését és még sok minden mást. A fejlettebb modellek aktív légáramlási funkciót is kínálnak a füst csökkentésére, aktív szűrést a kellemetlen sütési szagok kiküszöbölésére, illetve extra nagyméretű ablakot az ételkészítés jobb ellenőrzése érdekében.

Paraméterek módosítása
37 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20