Oldal frissítése

Formuler F4 TURBO COMBO

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Formuler F4 TURBO COMBO

Adj új lendületet az otthoni vételnek. A Formuler F4 TURBO COMBO műholdvevő két tunerrel rendelkezik a  DVB-S / T2 / C vételhez, emellett a DVB-T2 és DVB-S2 számára támogatja a HEVC formátum vételét! Így jelentősen bővíti a csatornák számát, amelyeket a pihenés pillanataiban a TV-n élvezhetsz. De nem csak egy buta vevőkészülék. Rengeteg hasznos funkciója van még. A LAN-nal csatlakozhatsz a hálózathoz, és videókat és zenéket stream-elhetsz, vagy elküldheted az adást a Windows-os eszközeidre. Eljuthatsz az internetes rádiókhoz, a YouTube-hoz és más forrásokhoz.

A Formuler F4 TURBO COMBO fő jellemzői

  • Full HD hibrid digitális műholdvevő és médialejátszó
  • Két DVB-S / T2 / C tuner és kódolatlan felvétel róluk
  • Adások stream-elése Windows-os eszközökre
  • Világos Linux E2-n alapuló környezet intelligens funkciókkal
  • Elektronikus program útmutató
  • YouTube videók, internetes rádiók...
  • VESA felszerelési lehetősége a TV hátuljára (mellékelt tartóval és IR hosszabbítóval)

Tökéletesen felkészült Formuler F4 TURBO COMBO

A Formuler F4 TURBO COMBO-t már a kezdeti telepítéstől fogva szeretni fogod. A telepítő varázsló segítségével még a teljesen kezdők is meg tudják oldani ezt a feladatot. Elsősorban a funkciókat automatikusan hangoló Fastscat lesz a segítségedre, amely néhány pillanat alatt megkeresi az elérhető csatornákat. A vétel mellett az elektronikus műsorújsággal (EPG) kapsz egy áttekintést a műsorok felett. A Timeshift funkcióval rögzítheted a csatornák műsorát és megállíthatod az élő közvetítéseket. A feljátszáshoz csatlakoztatni kell egy flash meghajtót, amit a 2 USB csatlakozó és a micro SD kártya port tesz lehetővé. A tárhelyből természetesen le is játszhatod a különböző multimédiás fájlokat (MKV, AVI, MP4, stb.).

Paraméterek

Tuner

Tuner DVB-S2, DVB-C

Dekódolás

Funkciók

Felvétel Külső meghajtóra, USB meghajtóra
Funkciók Auto DiSEqC, WiFi, FastScan, Internet

Multimédia

Multimédia Videó

Bemenetek/Kimenetek

Bemenetek/Kimenetek HDMI, LAN, USB

Operációs rendszer

Operációs rendszer Linux
Kód:  IS001as
Termékszám:  8594163275570

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10