Oldal frissítése

Forever PIXEL drón

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Forever PIXEL drón

Ezt a drónt nem csak a lakásodban, hanem odakint is reptetheted. Reggel, délben, és még sötétedés után is! Egyszerűen fogalmazva: bárhol, és bármikor! Kis méretei ellenére a Forever Pixelt a beépített LED világításnak köszönhetően nehéz szem elől téveszteni. Ha mégis így történne, csak nyomd meg a távirányítón található automatikus visszatérés gombot, és a drón visszatalál és biztonságosan landol azon a helyen, ahonnan felszállt. A repülés során kedved szerint három sebességi fokozat közül választhatsz, így lehetsz zöldfülű, de akár veterán pilóta is. A Forever Pixel beépített kamerájának köszönhetően lehetőség a drón által készített képek átküldésére az okostelefonodra, vagy a tabletedre, természetesen Wifi-n keresztül. Ezáltal jelentős időt takaríthatsz meg, ugyanis nem kell többé az USB kábellel bajlódnod.

A Forever Pixel drón főbb jellemzői

  • Beépített kamera (640 × 480)
  • 3 repülési sebességfokozat, felszállás bármelyik irányba
  • Nyomásérzékelő az állandó magasság fenntartása érdekében
  • A LED világításnak köszönhetően sötétben való repülésre is alkalmas
  • Automatikus visszatérés funkció és akrobatikus képesség
  • Képek küldésre a telefonodra vagy a tabletedre, WiFi-n keresztül
  • Vezérlés a távirányító vagy mobil alkalmazás segítségével

Biztonságosan tér vissza a felszállási pontra

A Forever Pixel drón bármely irányban képes felszállni, és könnyedén vissza is tud térni az eredeti helyére, amely a távirányítón található automatikus visszatérés gombbal érhető el. Nyomásérzékelőjének köszönhetően a készülék stabilan megtartja vízszintes helyzetét. A drón képes egy teljes, 360°-os szaltót fordulni, akár egy helyben is. A Forever Pixel drónt akrobatikus képességgel is ellátták a fejlesztők.

Hála WiFi átalakulhat a számítógép rögzített képek és felvételek gyorsabb

A beépített kamera egy drón fontos részét képezi. A Forever Pixelesetében ezt a feladatot egy 640 x 480-as kamera látja el. A felvételkészítés mellett, a Wifi-nek köszönhetően a drón repülés közben is közvetlenül az okostelefonod kijelzőjén jeleníti meg a valós idejű képeket. Ennek köszönhetően búcsút mondhatsz az időpocsékoló, USB kábelen történő adatátvitelnek. A drón egy, a telefonok vagy tabletek számára alkalmas tartóval ellátott távirányítón keresztül irányítható. A vezérlés Pixel Drone mobilos alkalmazáson keresztül is elérhető, amely  az iTunes vagy a Google Play áruházban ingyenesen hozzáférhető.

 

Paraméterek

Repülés

Vezérlés Távirányítóval, Mobillal

Kamera

Max. videófelbontás 640 × 480

Memória

Akkumulátor

A drón akkumulátorának típusa Li-pol
A drón működtetéséhez szükséges elemek száma 1 db
Töltési idő 45 perc
Távirányítóban lévő elemek típusa AA
Távirányítóban lévő elemek száma 4 db

Csomag tartalma

Csomag tartalma Távirányító, Drón, Akkumulátor a drónhoz
Kód:  FRVDR04
Termékszám:  DRFOPIXEL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05