Oldal frissítése

FORESTINA Expert GOLD 20 kg

Kiegészítők a termékhez

FORESTINA Expert GOLD 20 kg

A FORESTINA Expert GOLD prémium műtrágya mindenféle gyepterület trágyázására alkalmas. A magnézium és a kén kiegyensúlyozott arányát, valamint nagyobb arányban nitrogént tartalmaz, amely nitrát formájában fejti ki hatását, így a műtrágya gyorsabban hat. A műtrágya biztosítja a fű sötétzöld színét, miközben elősegíti a gyepnövekedést, és fontos szerepet tölt be a gyepterületek regenerálásában is. A FORESTINA műtrágya 1000 m2 gyepterülethez elegendő.

A 20 kg-os FORESTINA Expert GOLD műtrágya főbb jellemzői 

  • Műtrágya minden gyeptípushoz
  • Kiegyensúlyozott kén-magnézium arány
  • A nitrogénnak köszönhetően a műtrágya gyorsabban hat
  • A FORESTINA műtrágya biztosítja a fű sötétzöld színét
  • Elősegíti a fű növekedését és a fű regenerálódását
  • Nagyon könnyen használható
  • 1000 mgyepterülethez tervezték

Nagyon könnyen használható

A FORESTINA műtrágya nem igényel különleges alkalmazást, használata nagyon egyszerű. Csak oszlasd el egyenletesen az egész gyepfelületen, majd alaposan öntözd meg. A legjobb eredmény elérése érdekében a műtrágyázást 15 naponta ajánljuk, ideális esetben 2 nappal fűnyírás után. A FORESTINA Expert GOLD ellátja a kertet és a füvet a szükséges tápanyagokkal.

Tömeg:
20 kg


Paraméterek

Összetétel

Összeállítás Ásvány(i)

Rendeltetés

Rendeltetés Gyep
Kód:  FORE050
Termékszám:  25190281

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20