Oldal frissítése

FOREO „A DREAM COME TRUE COLLECTION“ arctisztító készlet ajándékba

FOREO „A DREAM COME TRUE COLLECTION“ arctisztító készlet ajándékba

FOREO 'A DREAM COME TRUE' öregedésgátló és szónikus bőrtisztító ajándékcsomagja egyedülálló segítséget nyújt a hölgyeknek, bőrük szépségének megőrzésében. Az applikátorkefék segítségével felvihető arctisztító zselék, gyengéden, de mégis kellő alapossággal tisztítják meg arcbőrét a mindennapi szennyeződésektől, így az tökéletesen tiszta, üde és ragyogó lesz. Ezt a csodálatos készletet életkortól függetlenül használhatják fiatal lányok és érettebb hölgyek is. Ajándékozza meg nőismerősét ezzel a praktikus kis ajándékcsomaggal, amellyel hosszan megőrizhető a bőr szépsége és fiatalsága!

A Foreo 'A Dream Come True' ajándékcsomag tartalma

  • FOREO LUNA 2 arctisztító kefe
  • FOREO LUNA PLAY szónikus arctisztító kefe
  • Foreo Daily Cleansing Gel nappali arctisztító zselé
  • Foreo Night Cleansing Gel éjszakai arctisztító zselé

Szép és tiszta bőr kompromisszumok nélkül

A napi szintű, speciálisan az arcbőrre fókuszáló bőrápolási rutin még nem eléggé elterjedt. Sok nő csak a klasszikus bőrápolásra áldoz sokat az idejéből, és ezt az idejét másra is fordíthatná. A Foreo Luna szónikus tisztítókeféjével, a bőrápolás kellemes, gyors és szerethető tevékenységgé válik majd. Ennek a kefének a rendszeres használatával arcbőre mindig makulátlanul tiszta lesz, és már háromnapi használat után  sokkal simábbnak, hamvasabbnak és ragyogóbbnak tűnik a bőr. Kényeztesse magát az arctisztító kefe által biztosított gyengéd masszázzsal, hogy arcbőre sokáig szép és fiatalos megjelenésű maradhasson!

A FOREO LUNA 2 arctisztító kefe

Ez az egyedülálló arctisztító eszköz megakadályozza a pórusok eltömődését, gyengéden tisztítja és alaposan átmasszírozza a bőr felső hámrétegét. Hatékonyan felveszi a harcot a bőröregedéssel szemben. Napi csupán 2 x 1 perces (reggel és este) intenzív használatával, bőre ragyogóbb, tisztább, és sokkal fiatalosabb megjelenésű lesz. A készült  T-Sonic™ technológiával működik, amely a puha szilikon érintőpontokon akár 8000 pulzáló mozgást is képes végezni percenként a mély, ám ugyanakkor kíméletes arctisztítás érdekében. Ily módon képes megnyitni és mélyen megtisztítani a zsírosodás és a smink maradványok miatt eltömődött pórusok 99,5%-át.

A Foreo LUNA 2 arctisztító kefe jellemzői:

  • úgy alakították ki, hogy gyorsan és hatékonyan képes legyen megtisztítani az arcbőrt
  • öregedésgátló, ráncmegelőző, bőrerősítő hatással
  • 12 sebességfokozattal működtethető
  • T-Sonic ™ technológiájával 8000 pulzáló mozgást végez percenként
  • ennél az arctisztítókefénél sosincs szükség kefecserére vagy pótkefefejre
  • 1 órás töltése  akár 450 használatra is elegendő
  • hipoallergén, nem porózus szilikonanyagból készült
  • könnyen tisztítható és megakadályozza a baktériumok megtelepedését
  • higiénikusabb, mint a nylon anyagú sörtés arctisztítókefék

Alkalmazás:
Tegyen az arctisztító kefére egy kevés mennyiséget az arctisztító zseléből, és használja reggel és este! Finom masszírozásával a készülék eltávolítja az arcbőrön lévő szennyeződéseket, faggyútöbbletet, és a smink maradványait.

A FOREO LUNA PLAY szónikus arctisztító kefe

A kompaktabb kialakítással rendelkező FOREO LUNA PLAY szónikus arctisztítókefét az utazásokhoz tervezték. A jópofa kialakítású kefe nem igényel töltést, és kb. 100 alkalommal használható. Ezt a kétfelületű szónikus arckefét napi rendszerességgel 2 x 1 percig kell használni (reggeli és esti tiszítás), és ez már elegendő ahhoz, hogy bőre ragyogó és szép legyen. Hiánypotló funkciót is ellát, hiszen ha a fentebb bemutatott LUNA 2 kefe éppen nincs kéznél, akkor ezt is használhatja. Ez a tisztítókefe nagyon egyszerűen szállítható, így hamarosan utazásainak állandó kelléke lesz.

A Foreo LUNA PLAY szónikus arctisztító kefe főbb jellemzői:

  • két tisztítófelülettel rendelkezik, így minden bőrtípushoz alkalmazkodik
  • méreténél fogva - akkora, mint egy arctisztító vattakorong- az utazásaira is magával viheti
  • (újra)töltést nem igényel, kb. 100 alkalommal használhatja
  • egyetlen sebességfokozattal rendelkezik
  • T-Sonic ™ technológiájával 8000 pulzáló mozgást végez percenként
  • hipoallergén, nem porózus szilikonanyagból készült
  • könnyen tisztítható és megakadályozza a baktériumok megtelepedését
  • higiénikusabb, mint a nylon anyagú sörtés arctisztítókefék

Alkalmazás:
Tegyen az arctisztító kefére egy kevés mennyiséget az arctisztító zseléből, és használja reggel és este! Finom masszírozásával a készülék eltávolítja az arcbőrön lévő szennyeződéseket, faggyútöbbletet, és a smink maradványait. Kis méreténél fogva az utazásaira is magával viheti.

Foreo Daily Cleansing Gel nappali arctiszító zselé (60 ml)

Ezt az egyedülálló bőrtápláló és az arcbőr tisztítására szolgáló kozmetikai terméket speciálisan a FOREO LUNA™ arckefékhez való használathoz fejlesztették ki. A T-Sonic ™ mozgó pulzást végző tevékenységével aktiválja az arczselé hatóanyagait, és megváltoztatja állagát, melynek köszönhetően az a bőr mélyebben fekvő rétegeibe is képes behatolni. A FOREO mélytisztító arczseléje maximalizálja a bőrtisztító hatást, és gyors és élvezetes élménnyé teszi a bőrápolást.

Foreo Daily Cleansing Gel (15 ml) nappali arctiszító zselé aktív hatóanyagai:

  • A probiotikumok - biztosítják a bőr ph egyensúlyát
  • bergamott és a mandarin kivonatok - hidratálják és felfrissítik a bőrt

Foreo Night Cleansing Gel éjszakai arctiszító zselé (60ml) 

Az éjszakai alapos bőrtisztítás célja mindig az, hogy lehetővé tegyük, hogy a bőr éjszakai is lélegezni tudjon, és hogy fel tudja venni a kozmetikai termék tápanyagait. Ezeket nyújtja a Foreo éjszakai arctisztító zseléje is, amely így kiválóan alkalmas az éjszakai arctisztításra, különösen, ha a  LUNA ™ arctisztítókefékkel együtt használjuk. A T-Sonic ™ mozgó pulzást végző tevékenységével aktiválja az arczselé hatóanyagait, és megváltoztatja állagát, melynek köszönhetően az a bőr mélyebben fekvő rétegeibe is képes behatolni. A Foreo Night Cleansing Gel éjszakai arczselével bőre makulátlanul tiszta lesz méghozzá rövid időn belül.

Foreo Night Cleansing Gel éjszakai arctiszító zselé (15ml) aktív hatóanyagai:

  • meteorit ásványi por- mélyen tisztítja a bőrt
Kód:  FORSE005
Termékszám:  F8543

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20