Oldal frissítése

Ford Ranger Wildtrak 4x4 LCD luxus, festett fekete

4,4 6 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Ford Ranger Wildtrak 4x4 LCD luxus, festett fekete

A Ford Ranger Wildtrak 4 × 4 LCD luxus elektromos autó abszolút újdonságnak számít a piacon 2017-ben. A tökéletes kidolgozású Ford Ranger játékautó minőségi anyagokból készült, 4 kerék meghajtással és tengelyrugózással, emellett alkalmas terepen való használatra is. 3 előremeneti sebesség és egy hátrameneti fokozat állítható be a sebváltó karral, amit a gyerekek könnyedén szabályozhatnak. A Ford Ranger Wildtrak fekete játékautó eredeti tulajdonságokkal, logóval és hanghatásokkal érkezik, amelyet nyitható ajtók, motorháztető és hátsó plató rész egészít ki a valósághű élmény érdekében. A 2 műbőr ülés kényelmes elhelyezkedést biztosít 2 gyermek részére. A nagyméretű érintőképernyős LCD kijelző nem csupán a vezetés közbeni modern zenék és a dalok lejátszására alkalmas, hanem az USB vagy SD-kártya használatával videók, zenék, képek és rádiós közvetítésre is. Nemsokára besötétedik, de gyermeked még vezetne? Ne aggódj a sötétség miatt, a gyerekek láthatóak maradnak az autó fényeinek hála, a műszerfal kivilágítottságának köszönhetően pedig a vezetés is egyszerű. Az autót két gombbal vezérelhető dudával, hangerőszabályzóval, és hanghatásokkal is felszerelték, utóbbit természetesen annak érdekében is, hogy megadja a kezdő motor hangot az autó indításakor.

 Ford Ranger Wildtrak 4 × 4 LCD fekete luxus elektromos autó főbb jellemzői

  • Összkerékmeghajtású akkumulátoros játékautó, amely alkalmas terepen való használatra is 
  • Méretek: hossz: 139 cm. magasság: 81 cm, szélesség: 83 cm
  • Üzemidő: 2-3 óra, a súlytól és a tereptől függően
  • Az autó távvezérléssel is működtethető 
  • A Ford Ranger Wildtrak 4 × 4 luxus LCD kijelzős autó  2 gyermek számára alkalmas

Egyszerű és biztonságos kezelhetőség 

Az elektromos autó vezérlése rendkívül egyszerű: a gázpedál lenyomásával indítható és leállítható. Megnyomása és felengedése után az autó zökkenőmentesen, kellemetlen rángatás nélkül halad tovább a beállított sebességen. A puha EVA polimer kerekek ellenállók a töréssel és a szakadással szemben, csendes és sima működést tesznek lehetővé. A játékautó vezetése biztonságos a gyermek számára, hiszen, mint egy példaértékű vezető, a sofőrt itt is védi a biztonsági öv. Az autót akkumulátor szintjelzővel is felszerelték.

Távirányító biztosítja a szülői irányítás lehetőségét 

Félsz attól, hogy gyermeked esetleg rossz irányba hajt vagy beleütközik valamibe? Többé nem kell ettől tartanod, a Ford Ranger Wildtrak 4 × 4 LCD luxusautót egy távirányítóval is ellátták, amely lehetővé teszi a játékautó teljes irányíthatóságát a szülőknek. A távirányítón található vészfék megnyomásával az autó minden funkciója kikapcsolható. A gomb további lenyomásával minden funkció ismét aktiválódik. A távirányító használható a sebesség módosítására még vezetés közben is, amelynek beállított sebességét láthatod a kijelzőjén. Ezeknek a funkcióknak köszönhetően a játékautó teljesen biztonságos a kisgyermekeknek is, csupán annyit kell tenned, hogy ez esetben egy alacsonyabb sebességet állítasz be. A távirányító a hozzá tartozó autóval van összepárosítva, így a jelet nem zavarja majd semmilyen más játékautó a közelben. 

A Ford Ranger Wildtrak 4 × 4 LCD luxus autó akkumulátorának működése

A Ford Ranger Wildtrak 4 × 4 akkumulátorának üzemideje körülbelül 2-3 óra, amely függ a tereptől és a gyermekek súlyától is. Két 12V-os akkumulátorral és egy 220 V és 12 V / 1000 mA adapterrel érkezik. Az akkumulátor töltése körülbelül 5-8 órán át tart. A játékautó töltése és alkalmankénti megtisztítása mellett az autó nem igényel további karbantartást.

Ajánlott kor:
3-8 év

Akkumulátor:
12 V / 1000 mA

Szín:
Fekete

Kód:  HRAjd1197
Termékszám:  8586019940251

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20