Oldal frissítése

Force Lady fehér-kék

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Force Lady fehér-kék

A Force Lady szemüveg szükséges kellék minden kerékpáros hölgy számára. Nem csak a napfénytől, de a bogaraktól és a portól is megvédi a szemet. A napszemüveget nők számára tervezték, mérete kisebb méretű archoz illik.

A polikarbonát szemüveg nagy előnye a beépített 3 és 400-as kategóriája kék lézerszűrő. Az UV szűrőt ki lehet cserélni a 2. kategóriájú világosító barna szűrőre és a tiszta lencséjű 1. kategóriájú szűrőre. A szemüveg mikroszálas tokban és táskában szállítható, amelyben biztonságosan tárolhatod a szemüveget. Növeld a szemed biztonságát ezzel a csúcsminőségű Force biciklis szemüveggel!

Műszaki adatok:
A csomag tartalma:

  • kemény tok
  • mikroszálas táska
  • csere szárak
  • világosító barna üveg (szűrő kategória: 2)
  • tiszta üveg (szűrő kategória: 1)

Szín:
fehér
Tömeg:
24 g

 

Paraméterek

Szín

Keret színe Fehér, Kék
Lencse színe Kék
Kód:  OLP108
Termékszám:  8592627031892

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10