Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Fora IR10

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fora IR10

Szeretnél egy pontos és megbízható hőmérőt? Válaszd a Fora IR10 digitális hőmérőt. Alkalmas újszülöttek, gyermekek és felnőttek testhőmérsékletének mérésére. Érintésmentes mérésével a gyermekek számára is kényelmes. Akár alvás közben is megmérhető a testhőmérséklet, ébresztés nélkül. Infravörös technológiát használ.

Legfontosabb jellemzők

  • Fora IR10 digitális hőmérő újszülöttek, gyermekek és felnőttek számára
  • 2-féle mérési lehetőség - homlokon illetve fülben
  • Infravörös technológia
  • Szobahőmérséklet és felületi hőmérséklet mérése
  • 1 másodpercen belül mér
  • Érintésmentes mérés
  • Pontos idő kimutatása

A Fora IR10 digitális hőmérővel való mérés

A Fora IR10 digitális hőmérő a hőmérséklet mérésénél infravörös technológiát használ. Ezzel a technológiával 1 másodpercen belül elvégzi a mérést. Kétféle módszer áll rendelkezésre. Első az érintésmentes, vagyis a homlokon való mérés, a második pedig a fülben történő mérés.

Mire használható a Fora IR10 hőmérő

A digitális, érintésmentes Fora IR10 hőmérő egy orvosi eszköz és a testhőmérséklet meghatározására szolgál. Homlokon vagy fülben méri a testhőmérsékletet. Ezen kívül további kiegészítő funkciókkal rendelkezik. Mérhető vele a szobahőmérséklet vagy a felületi hőmérséklet, amely hasznos lehet például a csecsemő táplálékának előállításánál. Minden bizonnyal értékleni fogod az idő kimutatásának lehetőségét is.

Paraméterek

Típus

Típus Érintés nélküli - infravörös
Használat módja Fülben, Homlokon

Speciális funkció

Mérési sebesség 1 s
Különleges funkció Szobahőmérsékletet is mér
Kód:  FORIR100
Termékszám:  IR10

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05