Oldal frissítése

FoodSaver Vákuumcsomagoló FFS010X

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FoodSaver Vákuumcsomagoló FFS010X

A FoodSaver FFS010X ideális megoldás az étel frissességének megőrzésére. Teljesen automatizált működésével sok munkát takarít meg, és tárolási méretei minden konyhához megfelelőek. A dizájn szemet gyönyörködtető, fekete és polírozott acélból áll, könnyen kezelhető az otthon minden tagja számára. A Foodsaver Vacuum Pack lehetővé teszi, hogy vákuumot használj újrafelhasználható cipzáras zsákokban és friss dobozokban.

Főbb jellemzők 

  • Teljesen automatizált rendszer az egyszerű működés érdekében
  • Vonzó kialakítás fekete és szálcsiszolt acélból
  • Praktikus méret
  • Friss étel frissen tartása
  • Újrafelhasználható cipzáras zsákokban és friss dobozokban
  • Kijelző

Ideális partner a tervezéshez

A FoodSaver FFS010X vákuumos csomagoló nagy segítséget nyújt a hét minden napjának megtervezésében. A technológiának köszönhetően kétszer hosszabb ideig tartja az ételt frissen, mintha egyszerűen a hűtőszekrényben tárolnád azt, így jó megoldás a rendszeres élelmiszerszállításhoz. Ezt a funkciót mindenki nagyra értékeli, aki rendszeresen visz magával az ebédet vagy snackeket munkába vagy iskolába. A FoodSaver egy olyan kijelzővel rendelkezik, amely megmutatja a felhasználónak a kipufogógáz-folyamatot, és mindössze 196 × 335 × 264 mm-es méretével még egy kis konyhában is elfér.

 
 

Paraméterek

Típus

Típus Kézi vákuumozó

Tulajdonságok és funkciók

Teljesítmény 25 W
Funkciók Automata
Tulajdonságok LED-jelző
Fóliák száma a csomagban 0 db
Csomag része Tárolóedény, Zacskók
Kód:  FOOVB001
Termékszám:  FFS010X

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05