Oldal frissítése

Fomei Szűrőkészlet 77 mm (UV, CPL, ND4)

4,5 2 értékelés

Fomei Szűrőkészlet 77 mm (UV, CPL, ND4)

Ha digitális SLR fényképezőgépet használsz, és már az utómunkálatok előtt is tökéletes fényképeket szeretnél, biztosan értékelni fogod a Fomei Szűrőkészletet UV szűrőit 77 mm-es objektívek számára. A készlet a legelterjedtebb és leghasznosabb szűrőket tartalmazza a klasszikus fényképezéshez. A praktikus bőrtokban UV-szűrő, C-PL szűrő és ND4 szűrő található. A szűrők külső és belső menettel rendelkeznek, így nagyon egyszerű őket egymással kombinálni. Ha leteszed a fényképezőgépet, le lehet őket takarni fedéllel, és szilárdan az objektívhez rögzítve hagyhatod őket.z.

A Fomei Szűrőkészlet 77 mm szűrőkészlet fő jellemzői

  • A szűrőket praktikus bőrdobozban tárolhatod
  • Fomei Szűrőkészlet 77 mm-es objektívekhez 3 szűrőt tartalmaz
  • A szűrőkészlet UV, C-PL és ND4 szűrőt tartalmaz

Kombinálhatóak

Két vagy több szűrő egyidejű kombinálásakor ügyelni kell arra, hogy elkerüljük a vignettálás lehetőségét. Ez egy negatív hatás, amely során a  szűrő vagy a rekesz belelóg az objektívbe. Több szűrő és például a napellenző meggondolatlan kombinálásakor sötét vagy fekete sarkak jelenhetnek meg a felvételeken. Ez a hatás a szélesebb látószögű lencséket gyakrabban érinti. Ha egyetlen szűrőt használsz a napellenzővel kombinálva, teljesen zavarmentes a normál gyújtótávolságok használata.

Paraméterek

Szűrő típusa

Szűrő típusa ND, Polarizációs, UV

Átmérő

Szűrő átmérője 77 mm

További tulajdonságok

Szűrő típusa Klasszikus
Kód:  FOM600g
Termékszám:  FY8177

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20