Oldal frissítése

Fomei Roll LED 62W

Fomei Roll LED 62W

Nagy Fomei hajlítható panel, amely több, mint elegendő fényt szolgáltat a legigényesebb feltételek teljesítéséhez. A területet 62 W teljesítményű LED-ek világítják meg. Az egész panel rugalmas, amely azt jelenti, hogy könnyen igényeidhez igazítható. Sőt, mi több, könnyen hátizsákba csomagolható, és bárhová magaddal viheted. Ha a rendeltetési helyen nincs áram, a Fomei megvilágítást Sony V-Mount tápellátásáról is használhatod.

A 62 W-os Fomei Roll LED stúdió világítás legfőbb jellemzői

  • Fomei 62W stúdió világítás
  • Rugalmas és kompakt fény, amelyet bárhov magaddal vihetsz
  • A fény hőmérséklete 5600 Kelvin
  • Nagyon könnyen kezelhető 0 és 100% között
  • Könnyű szerkezet, amely egyszerűen szállítható
  • Tápfeszültség a Sony V-Mount akkumulátoron keresztül is

Lőn világosság!

Miután feltekerted vagy összehajtogattad a lámpát a poggyászba, kicsomagolásnál egyszerűen tekerd ki és feszítsd ki a mellékelt tartóba, hogy szépen feszüljön a megfelelő helyzetbe. A panelt 0 - 100% tartományban állíthatod be a forgógomb segítségével, amelyet a világítás vezérlő egységen találsz meg. A kívánt intenzitást gyorsan beállíthatod. A csomag tartalma: Fomei Roll LED 62 W, könnyű hordtáska, V-Mount akkumulátor vezérlőegység, V-Mount adapter tartó, hálózati adapter, X-Mount a panel különválasztásához, valamint állítható tartó állványhoz. Az akkumulátort külön kell megvásárolni.


Paraméterek

Bevilágítás tulajdonságai

Teljesítmény 62 W
Fényforrás Integrált LED
Kód:  FOM603a2
Termékszám:  FY3567

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05