Oldal frissítése

FOMEI LED RGB 80B

4,0 2 értékelés
86 890 Ft

FOMEI LED RGB 80B

Videók forgatásával, fényképezéssel vagy a közösségednek való streameléssel foglalkozol? Ebben az esetben figyelembe kell venni a megfelelő megvilágítást, amely a jó minőségű felvétel elkészítésének kulcsa. A kiváló FOMEI stúdió lámpa segítségével optimális körülményeket készíthetsz elő az alkotáshoz. Egy 80 W maximális teljesítményű vakuval felszerelt állandó stúdió lámpáról van szó. Az állandó fényű stúdió lámpára folyamatos világítás jellemző, ezért kiváló megoldás sötét helyek megvilágítására vagy forgatásra. Kör alakú dizájnjának köszönhetően alkalmas portrék vagy termékek fotózására, biztosítja a fény kiegyensúlyozott terjedését és megakadályozza az árnyékok kialakulását. Az energiaellátáshoz akkumulátort és az elektromos hálózatot is lehet használni, ez mind a műteremben, mind utazáskor lehetővé teszi a lámpa kényelmes használatát.

Stúdió lámpa FOMEI LED RGB 80B ...
Stúdió lámpa FOMEI LED RGB 80B ...

A kitűnő FOMEI LED RGB 80B stúdió lámpa legfontosabb paraméterei

  • Az első osztályú FOMEI LED-es stúdió lámpa javítja a fotóid minőségét
  • Egy 80 W maximális teljesítményű vakuval felszerelt állandó stúdió lámpáról van szó
  • Kör alakú dizájnjának köszönhetően biztosítja a fény kiegyensúlyozott terjedését és megakadályozza az árnyékok kialakulását
  • Tápellátás: elemes és hálózati
  • A stúdió lámpa fényének LED-ek a forrásai
  • 2700 és 6500 K közötti színhőmérsékletet kínál
  • Színvisszaadási index: 97 Ra
  • Az áttekinthető tájékozató kijelzőn minden alapvető információt láthatsz

A minőségi FOMEI stúdió lámpa nagyobb ellenőrzést nyújt neked a végeredmény felett

A kiváló FOMEI stúdió lámpa fényforrásai az energiatakarékos integrált LED-ek. A stúdió lámpa 2700 és 6500 K közötti színhőmérsékleti tartományt kínál, amely színárnyalatok gazdag skáláját garantálja, és lehetővé teszi a világítás módosítását a választásod és az adott környezet szükségletei alapján. Meleg fehér fénnyel tűnik ki, amely felidézi egy gyertya, a tűz vagy a naplemente és a napfelkelte színére emlékeztető sárgát és narancssárgát. Arra használják, hogy közvetlen napfényben készítsenek vele felvételeket. Hideg fehér fény is jellemzi, amely felidézi a villámra emlékeztető kék színt. Arra használják, hogy napközben, árnyékban készítsenek vele felvételeket.

Stúdió lámpa FOMEI LED RGB 80B ...
Stúdió lámpa FOMEI LED RGB 80B ...

Javíts az alkotásaidon

Ez a LED-es stúdió lámpa a minőségi FOMEI márkától nemcsak a témát világítja meg hatékonyan, hanem az árnyékos tereket is. A stúdió lámpa tájékoztató kijelzőt is tartalmaz, ahol a fényképek elkészítése előtt leellenőrizheted a beállított paramétereket.

Nagyság:

210 × 120 × 120 mm (ma × sz × mé)

Tömeg:

1300 g

Paraméterek

Bevilágítás tulajdonságai

Teljesítmény 80 W
Megvilágítás típusa Állandó
Fény alakja Kör
Tápellátás Elemes, Hálózati
Fényforrás Integrált LED
Tulajdonságok Információs kijelző

Színhőmérséklet

Méret & súly

Szélesség 120 mm
Magasság 210 mm
Mélység 120 mm
Tömeg 1 300 g
Kód:  FOM892a3a
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  FY4330

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20