Oldal frissítése

Fomei LED Light Slim 15W

4,0 1 értékelés
25 990 Ft

Fomei LED Light Slim 15W

A Fomei LED Light Slim egy kicsi, könnyű és kompakt világítás, amely könnyű kialakítása ellenére elegendő fényt szolgáltat a legnehezebb körülmények teljesítéséhez is. A panel 80 LED-del rendelkezik, amelyek együttesen elérik a 15 W teljesítményt. Szerény méreteinek köszönhetően könnyedén hordozható, és ha rendeltetési helyen nincs áram, a Fomei panel az NP-F nyíláson keresztül akkumulátort tud fogadni.

A Fomei LED Light Slim 15W stúdió világítás legfőbb jellemzői

  • 15 W-os Fomei stúdió világítás
  • 80 LED-nek köszönhetően világít
  • Lehetővé teszi a hőmérséklet 3200 és 5 600 Kelvin közötti beállítását
  • Nagyon könnyen irányítható
  • Könnyű szerkezet, egyszerűen hordozható
  • Hálózatról és akkumulátorról is működtethető
  • Távolról működtethető és sorba köthető

Fény minden helyzethez

A változó színhőmérséklet-beállításnak köszönhetően a fény minden kívánságodhoz és világítási körülményekhez alkalmazkodik. A színhőmérsékletet 3200- és 5 600-ig   Kelvin között állíthatod be. A színvisszaadás minősége minden szigorú követelménynek megfelel, és a CRI érték 95+. A megvilágítási hőmérsékletet és a fényteljesítményt a kijelző érintőgombjaival könnyen beállíthatod. Az igényes felhasználók számára a világítás sorba köthető és rádiójelekkel távirányítható. A csomagban a Fomei stúdió világítást találató, az akkumulátort illetve a hálózati adaptert külön kell megvásárolni.


Paraméterek

Bevilágítás tulajdonságai

Teljesítmény 15 W
Megvilágítás típusa Állandó
Fény alakja Négyzetes
Tápellátás Elemes
Fényforrás Integrált LED
Kiegészítők Lámpa

Színhőmérséklet

Méret & súly

Szélesség 200 mm
Magasság 136 mm
Mélység 18 mm
Tömeg 200 g
Kód:  FOM603a3
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  FY4328

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05