Oldal frissítése

FOMEI Digitalis Pro TX240

5 2 értékelés
228 390 Ft

FOMEI Digitalis Pro TX240

Multimédiás tartalmak készítéséből élsz vagy szeretsz fényképezéssel foglalkozni? Ha ez így van, fontos a megfelelő megvilágítás, amely minden felvételhez kulcsfontosságú. A kiváló FOMEI stúdió lámpának köszönhetően optimális körülményeket készíthetsz elő az alkotáshoz. Egy 240 W maximális teljesítményű vakut nyújtó villanó stúdió lámpáról beszélünk. A vakus lámpa, amelyet gyakran neveznek stúdióvakunak, kulcsfontosságú faktora a másodperc tört részéig tartó gyors és intenzív megvilágítás. A villanás rövid idejű, de jelentős intenzitású megvilágítást garantál, úgyhogy alkalmas stúdió- és termékfelvételek készítésére, ahol nagy hangsúlyt fektetnek a kiváló minőségre. Kör alakját portrék és termékek fényképezésére alakították ki, biztosítja, hogy a fény egyenletesen oszoljon el és ne keletkezzenek árnyékok. A tápellátásról akkumulátor gondoskodik, amely a vezetékek rángatása nélkül biztosítja a zavartalan munkát. A csomagban tartó is található.

Stúdió lámpa FOMEI Digitalis Pro TX240 ...
Stúdió lámpa FOMEI Digitalis Pro TX240 ...

A nagyszerű FOMEI Digitalis Pro TX240 stúdió lámpa alapvető ismertetőjegyei

  • A kivételes FOMEI stúdió lámpa fényképezéskor kiváló eredményt biztosít
  • Egy 240 W maximális teljesítményű vakuval ellátott villanó stúdió lámpáról beszélünk
  • Kör alakja garantálja a fény egyenletes eloszlását és minimalizálja az árnyékok keletkezését
  • Tápellátás: elemes
  • 5500 K-ig terjedő széles színhőmérsékleti tartománnyal rendelkezik
  • A csomagolásban tartó is van

A nagyszerű FOMEI stúdió lámpa nagyobb ellenőrzést nyújt neked a végeredmény felett

A stúdió lámpa 5500 K-ig terjedő színhőmérsékletet nyújt. Hideg fehér fényt kínál, amely a villámra emlékeztető kék színbe hajlik. Alkalmas rá, hogy nappali megvilágításban árnyékban készítsenek vele felvételeket. Hideg fehér fénnyel is büszkélkedhet, amely a villám fényességének jegyeit magán viselő éles kék szín felé hajlik. Arra használják, hogy nappali megvilágításban árnyékban készítsenek vele felvételeket.

Stúdió lámpa FOMEI Digitalis Pro TX240 ...

Tömeg:

990 g

Paraméterek

Színhőmérséklet

Bevilágítás tulajdonságai

Teljesítmény 240 W
Megvilágítás típusa Villanó
Fény alakja Kör
Tápellátás Elemes
Kiegészítők Tartó

Méret & súly

Tömeg 990 g
Kód:  FOM030j1
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  FY3699

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20