Oldal frissítése

FOMEI Click Box 60

4,0 1 értékelés
75 990 Ft

FOMEI Click Box 60

A FOMEI Click Box 60 egy gyorsan összecsukható softbox az igényes felhasználók számára. A 0,46 kg-os tömege miatt könnyen hordozható. A tartósságot az edzett műanyagból készült szerkezet és az ötletes hajtogatási módszer biztosítja. A FOMEI Click Box 60 softboxot a fotósok esküvők és portrék fotózásához használják. A softbox a diffúziós anyagának és a 60 cm átmérőjének köszönhetően tökéletesen lágyítja és szórja a fényt. A FOMEI Click Box 60 softboxot egy erős fogantyúval is felszerelték, amely lehetővé teszi a softbox kézben való hordozását. Gyorskioldó rendszerrel rendelkezik, amely bármely stúdióállványra rögzíthető.

A FOMEI Click Box 60 Softbox legfontosabb jellemzői

  • A FOMEI Click Box 60 softboxot esküvői és portréfotósok egyaránt használják
  • A szerkezet edzett műanyagból készült
  • Az átmérője 60 cm
  • A fogantyúnak köszönhetően kézben is tartható
  • A FOMEI Click Box 60 egy gyorskioldó rendszerrel csatlakozik a Softboxhoz

Diffúziós anyagok

A FOMEI Click Box 60 softbox a minőségét a diffúziós szöveteknek köszönheti. Olyan anyagból készül, amely ellenáll a nedvességnek, a hőmérsékletnek és a sárgulásnak. Speciális UV-bevonattal rendelkeznek, hogy megőrizzék a vaku színhőmérsékletét. A diffúziós anyag hosszú élettartamú, így a FOMEI Click Box 60 Softbox hosszú ideig a társad maradhat.

Adapter a FOMEI Click Box 60 Softbox csomagjában

A FOMEI Click Box 60 softboxot a klasszikus rendszerű vakukhoz való adapterrel is ellátták. Így kompatibilis az összes elterjedt Canon, Nikon, Sony, Fujifilm, Nissin, Godox vagy Yongnuo stb. vakuval. A különböző vakukhoz, amelyek nem rendelkeznek négyszögletes fejjel, egy másik speciális adaptert kell vásárolnod, amely az atipikus rendszerekhez készült.

A csomag tartalma:FOMEI Click Box 60 Softbox két diffúziós szövettel (nem levehető)
Szállítótáska
Adapter téglalap alakú speedlite fejjel ellátott vakukhoz

Paraméterek

Bevilágítás tulajdonságai

Kiegészítők Hordtáska, Softbox

Méret & súly

Átmérő 600 mm
Tömeg 460 g

Tulajdonságok

Típus Softbox
Átmérő 60 cm
Tömeg 0,46 kg
Csomag tartalma Softbox, Szállítótáska
Kód:  FOM985a13
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  FY3651

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10