Oldal frissítése

Marinálás

A vákuumozó marinálás funkciója lehetővé teszi a húsok, halak, zöldségek és egyéb élelmiszerek gyorsabb és hatékonyabb pácolását azáltal, hogy a pác mélyebben beszívódjon az élelmiszerbe. Ez csökkenti a pácoláshoz szükséges időt és növeli a folyamat hatékonyságát, így ideális az ízletes és zamatos ételek elkészítéséhez.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10