Oldal frissítése

Fnatic Gear Focus DESK

5 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Fnatic Gear Focus DESK


Terjedelmes terület az egered számára

Az Fnatic Gear Focus egérpadja igazán terjedelmes területet biztosít az egered mozdulataihoz (950 × 450 mm), amely még a hosszabb mozgásokhoz is elegendő. Az egérpad 3 mm-es vastagságával sima felületet nyújt az egyenetlen aljzattal rendelkező készülékek számára is.

Gear Focus L


Gear Focus L

Rendkívül precíz mozgásérzékelő

A szőtt felület nagy sűrűséggel és speciális textúrával rendelkezik, amelynek köszönhetően a mozgásérzékelés rendkívül precízen működik, az egér pedig tökéletesen siklik az egérpadon. A kellemes és puha anyag megfelelő kényelmet nyújt a csuklónak. Az egérpad az optikai érzékelővel ellátott egerekkel párosítható a legjobban.


Az egér minden mozdulata ellenőrzés alatt áll

A Fnatic Gear Focus egérpad egyedülálló alakjával tökéletes vezérlés, nagyszerű precizitást és kényelmes használatot nyújt még a hosszú játékok során is. A gumírozott, csúszásgátló felület megfelelő tapadást biztosít minden felületen.

Gear Focus L
Kód:  FG022e
Termékszám:  1402005-1001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10