Oldal frissítése

Fnatic Gear Clutch

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fnatic Gear Clutch

Optikai Gaming Mouse tengelykapcsolót együttműködve kidolgozott a játékosok legsikeresebb szakmai szervezet számítógépes játékosok. A piacvezető érzékelő pixart 3310 RGB LED háttérvilágítás vagy trojfázovémz mozgásérzékelő biztosítja a szükséges pontosságot, megbízhatóságot és kezelhetőséget.

Legfontosabb jellemzők

  • Optikai Gaming Mouse felső érzékelő
  • Kifejlesztett közvetlen felügyelete alatt a szervezet Fnatic játékos
  • Kiváló ergonómia és széles körű beállítások
  • OMRON minőségű kapcsoló
  • Memória játékos profilok 256K
  • Fonott zsinór, gubanc mentes
  • A frekvenciamenet akár 1000 Hz

vezető ergonómia

Mivel az egér alakult TENGELYKAPCSOLÓ- közvetlen irányítása alatt a hivatásos játékosok a számítógépes játékok egy kasszasiker Fnatic stabil, teljes egészében kielégíti a játékot a legmagasabb szinten. Ezért ez a játék egér készülnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, és biztos lehet benne, hogy a döntő pillanatban a karod nem. Magas igényeket is elhelyeztek az ergonómia és a profil egér puha tapintású felület biztosítja a maximális kényelmet, miközben a teljes koncentrációt, hogy mi történik a képernyőn. Ez biztosan nem zavarják irritáló rántással a kábel, ami könnyű, de elég hosszú, és hála a kifinomult fonott gubancmentes. 

Alakítsa

Top játékosok, még azok is, akik párolt just for fun, biztosan értékelni fogják a lehetőségét RGB LED-es háttérvilágítás, ahol lehet választani a 16,8 millió szín. Azt is testreszabhatja a szenzor érzékenységét és persze vannak játékos profilok, amelyek között simán váltani. 

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 6,8 cm
Magasság 4,3 cm
Mélység 13 cm
Tömeg 116 g

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Egér használata

Típus Gamer
Felhasználási mód szerint Jobbkezeseknek

Érzékelő

Technológia Optikai

Egérgombok

Gombok száma
Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás RGB
További tulajdonságok Felhasználói profilok

Szín

Szín Fekete
Kód:  FG012a
Termékszám:  1001002-1001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20