Oldal frissítése

Fnatic Gear Boost Control XL

4,4 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Fnatic Gear Boost Control XL


A lehető legjobb eredmény elérése játék közben

Az Fnatic Gear Boost Control egérpad maximális kényelmet biztosít, és a lehető legjobb eredményeket garantálja a játék közben, vagy a számítógép mellett végezz munka alatt. Az egérpad kifejezetten elegáns kialakítással rendelkezik és világszínvonalú játékosok álltal került kifejlesztérsre.

Fnatic Gear Boost Control
 


Fnatic Gear Boost Control
 

Maximális kényelem játék közben

Az egérpad rendkívül vékony, mindössze 2 mm-es, így nem veszélyezteti, hogy hogy megütöd a kezed, vagy az egeret, ha véletlenül letért navigálás közben az egérpadról. Továbbá ezt a funkciót erősítik még a lekerekített szélek is. A felület rendkívül kemény polikarbonátból készült, és gyors, de pontos mozdulatokat eredményez minden egyes szituációban.

 
Kód:  FG021c
Termékszám:  1403003-1001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10