Oldal frissítése

Flic Smart Button Turquoise

Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Flic Smart Button Turquoise

A Flic okosgomb otthonodat modern okosotthonná változtatja. A gomb segítségével vezérelheted a különböző eszközöket a házban, mint például a fényeket, a zenét vagy a navigációt az otthonodig. Mindemellett létrehozhatsz különböző forgatókönyveket, és betáplálhatsz különböző tevékenységeket is például a hazaérkezéskor vagy otthonod elhagyásakor. A Flic bárhol elhelyezhető a házban, és a praktikus csipesz segítségével öltözékedre is kapcsolhatod. Ha több Flic okosgombot szerzel be, kombinálhatod azokat, így lehetőség nyílik egyszerre számos tevékenységet irányítására. A Flic okosgomb vezeték nélkül működik, Bluetooth segítségével csatlakozik, az akkumulátor pedig akár 18 hónapig is üzemképes normál használat mellett. Kompatibilis a Bluetooth 4.0 technológiát használó Apple és Android készülékekkel.

A Flic okosgomb főbb jellemzői

  • Kompakt, minimalista design zöld színben
  • Megkönnyíti a különböző tevékenységeket az otthonodban
  • Sokféle rögzítési lehetőség
  • Cserélhető akkumulátor (akár 18 hónapos üzemidő)
  • Kompatibilis az Apple és az Android készülékekkel
  • Széles testreszabási lehetőség
  • Több gombot is összekapcsolhatsz s otthonodban

Flic okosgomb - minimalista design

A Flic okosgomb - kialakítása és tervezése révén -  minden egyes kattintással a kényelmedet biztosítja. Puha, zöld színű szilikon, amely kellemes tapintású. Kialakításának köszönhetően ellenáll az időjárásnak és a pornak. Egyaránt megbízhatóan működik kültéri és beltéri használat esetén is. Újrafelhasználható öntapadós címkével rendelkezik, amely segítségével bármilyen felületre felerősíthető. Könnyedén leválik, és újra felragasztható! Egy praktikus csipesszel könnyedén viselheted a ruházatodon, bármerre is mész. A Flic intelligens gomb kisebb, mint egy érme. Minden alkatrésze a piac vezető gyártóitól származik, amely garantálja a legkiválóbb minőséget és a termék tartósságát is egyben.

A modern otthon: okosotthon

Ha modern és intelligens otthonra vágysz, akkor azt okosan kell berendezni. Ehelyett "okos" otthonainkban állandóan a telefonunk után kell nyúlnunk, ha be akarjuk kapcsolni a világítást. A Flic funkció segítségével könnyen ellenőrizheted az összes intelligens otthoni egységet úgy, ahogy az a legmegfelelőbb - okos, egyszerű és könnyen hozzáférhető gombok által. A Flic funkció segítségével létrehozhatsz forgatókönyveket is, például, mikor mész el otthonodból, vagy filmnézős estéken több egységet is használhatsz egyszerre.

A biztonság mindenek felett

A Flic egy kattintással megoszthatja telefonod helyzetét a családdal és a barátokkal, így figyelhetnek utadon, amíg haza nem érsz. Ha veszélyes helyzetbe kerülnél, egy nyomással bekapcsolhatod a riasztót, és a gomb segélyhívó üzenetet küld.

Számos testreszabási lehetőség

A gomb számos funkcióval ellátott - szabályozhatja a zenét, fotózhat vagy akár haza is navigálhat. Rengeteg lehetőség van használatára. A Flic app alkalmazás segítségével egyszerűen beállítható, milyen eseményt indítson kattintással, dupla kattintással vagy hosszan nyomva tartással.

Széleskörű kompatibilitás

A Flic Bluetooth kapcsolattal csatlakozik a vezeték nélküli szolgáltatáshoz, így a hatótávolsága akár 50 méter is lehet. Kompatibilis az iPhone 4S, a 3. generációs iPad és az Android 4.4 (Kit Kat) készülékekkel, emellett az olyan újabb eszközökkel is, amelyek rendelkeznek Bluetooth 4.0 technológiával. Az akkumulátor normál használat mellett akár egy évig üzemképes, ráadásul a Flic okosgomb időjárás- és porálló is.

Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Bluetooth

Használat

Használat Világítás, Biztonsági rendszer
Kód:  FLIa002
Kiterjesztett garancia: +36 hónap
Termékszám:  RTLF008
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20