Oldal frissítése

Flic Smart Button Color Pack 3 db

Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Flic Smart Button Color Pack 3 db

A Flic Intelligens gombbal bekapcsolhatja otthonát az okos, modern világba. A gomb segítségével vezérelheti a különböző eszközöket a házban, mint például a fényeket, a zenét, vagy az otthoni navigációt is. Mindemellett létrehozhat különböző jegyzeteket és betáplálhat különböző tevékenységeket is, például a hazaérkezéséhez és a távozásához kapcsolva. A Flic bárhol elhelyezhető a házban, és egymáshoz is csatlakoztathatók. Ha több Flic intelligens gombot szerez be, kombinálhatja azokat, így lehetősége van egyszerre számos tevékenységet irányítani. A Flic Intelligens gomb vezeték nélkül működik, Bluetooth segítségével csatlakozik, az akkumulátor pedig akár 18 hónapig is üzemképes normál használat mellett. Kompatibilis a Bluetooth 4.0.-t használó Apple és Android készülékekkel.

A Flic Intelligens gombkészlet főbb jellemzői

  • Kompakt minimalista design, sorozat három színben
  • Megkönnyíti a különböző tevékenységeket az otthonában
  • Sokféle felszerelési lehetőség
  • Cserélhető akkumulátor (akár18 hónapos üzemidő)
  • Kompatibilis az Apple és az Android készülékekkel
  • Széles testreszabási lehetőség
  • Összekapcsolhat több gombot is otthonában

Flic intelligens gomb - minimalista design

A Flic intelligens gomb - kialakítása és tervezése révén -  minden egyes kattintással az Ön kényelmét biztosítja. Puha szilikon, amely kényelmes és kellemes tapintást garantál. Kialakításának köszönhetően ellenáll az időjárásnak és a pornak. Egyaránt megbízhatóan működik kültéri és beltéri használat esetén is. Újrafelhasználható, öntapadós címkével rendelkezik, amely segítségével bármilyen felületre felszerelhető. Könnyedén leválik, és felragasztható újra meg újra! Egy praktikus csipesszel könnyedén viselheti a ruhán, bármerre is megy. A Flic intelligens gomb kisebb, mint egy érme. Minden alkatrésze a piac vezető gyártóitól származik, amely garantálja a legmagasabb minőséget és a termék tartósságát is egyben.

Modern otthon = intelligens otthon

Ha modern és intelligens otthonra vágyik, akkor azt okosan kell irányítania. A Flic használata lehetővé teszi, hogy ne kelljen az energiatakarékosság miatt kihúznia készülékeit vagy ki/bekapcsolni a világítást. A Flic segítségével könnyen ellenőrizheti az összes intelligens otthoni egységet egyéni szükségletei alapján. Okosan, egyszerűen és könnyen hozzáférhető gombok ezek. Használja a Flic gombot a napi rutinja kialakításához, például hasznos lehet ha elmegy otthonról, de egy othtoni filmnézős este kialakításában is nagy segítség lehet: mindez egyetlen egy gombban.

Biztonság mindenek felett

A Flic-cel csak egy kattintás, és máris megoszthatja telefonja helyzetét a családdal és a barátokkal, így felügyelhetik útját, amíg haza nem ér. Abban az esetben, ha veszélyes helyzetbe kerülne, egy nyomással bekapcsolhatja a riasztót, és a gomb segítség hívó üzenetet küld.

Számos testreszabási lehetőség

A gombbal szabályozhatja a zenét, fotót csinálhat, vagy akár haza is navigálhat: bőven adódnak lehetőségek. A Flic applikáció segítségével, kattintással, dupla kattintással vagy hosszan nyomva tartással egyszerűen kiválaszthatja, hogy mely eseményeket szeretné elindítani. 

Széleskörű kompatibilitás

A Flic Bluetooth kapcsolattal csatlakozik a vezeték nélküli szolgáltatáshoz, így a hatásköre akár 50 méter is lehet. Kompatibilis az iPhone 4S, a 3. generációs iPad és az Android 4.4 (Kit Kat) készülékekkel, emellett az olyan újabb eszközökkel is, amelyek rendelkeznek Bluetooth 4.0-el. Az akkumulátor sokáig bírja normál használat mellett, ezen túl a Flic intelligens gomb időjárás- és porálló is.

Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Bluetooth

Kapcsolódás

Hangasszisztensek Apple HomeKit

Használat

Használat Világítás, Biztonsági rendszer
Kód:  FLISa001
Kiterjesztett garancia: +36 hónap
Termékszám:  RTLF010
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15