Oldal frissítése

SanDisk pendrive (pendrájv)

SanDisk Flashdisk - banner

SanDisk flash meghajtók

A SanDisk 1988 óta található meg a piacon és jelenleg a legnagyobb flash memóriagyártó. 2015 óta az amerikai Western Digital vállalat része. A kínálatban megtalálhatók a SanDisk USB 2.0-s flash meghajtók, de a nagysebességű USB 3.0 (3.1 Gen1) modellek is akár 256 GB kapacitással. Nem hiányoznak a kétoldalú USB-C vagy USB-OTG csatlakozós flash meghajtók sem, amelyek pl. okostelefonokhoz csatlakoztathatók. A SanDisk meghajtók közül ugyanolyan egyszerűen választhat egy átlagos felhasználó, mint egy nagyobb igényű üzleti vásárló.

SanDisk USB 2.0 flashdisk

SanDisk flash meghajtók hétköznapi használatra

A SanDisk USB 2.0 flash meghajtók a korszerűbb USB 3.0 (3.1 Gen1) meghajtókkal szemben lassabbak, de másrészről kiváló ár-érték arányt nyújtanak. Ha tehát jobban érdekel a kapacitás, mint az átviteli sebesség, akkor ezek a SanDisk flash meghajtók a neked valók. Egyes modellek támogatják az adattitkosítást is, így a fájlok mindig biztonságban lesznek.

Nagysebességű SanDisk flash meghajtók

Az 5 gigabites USB 3.0 (3.1 Gen1) interfésznek köszönhetően az adatátvitel villámgyors. Az olvasási sebesség az alapmodelleknél 80 MB/s-nál kezdődik, az írási sebesség pedig 40 MB/s-nál – a csúcsmodelleknél ez akár 420, illetve 380 MB/s is lehet. Például egy egész estés film jó minőségben pár másodperc alatt átmásolható. A Sandisk USB 3.0 flash meghajtók visszafelé kompatibilisek a régebbi, USB 2.0 interfésszel.

SanDisk USB 3.0 flash meghajtó
SanDisk USB-C flash meghajtó

Flash meghajtók kétoldalas USB–C csatlakozóval

Egyes SanDisk flash meghajtók kétoldalas USB–C csatlakozót használnak. Ennek köszönhetően mindig a megfelelő oldal lesz fent, ami megkönnyíti és meggyorsítja a csatlakoztatást az USB portba. Az USB-C flash meghajtók USB 3.0 (3.1 Gen1) interfésszel rendelkeznek és nagyon gyors adatátvitelt biztosítanak. Természetesen visszafelé kompatibilisek az USB 2.0-val is.

SanDisk USB-OTG flash meghajók nemcsak okostelefonokba

Az USB–OTG (On-the-Go) funkciónak köszönhetően a SanDisk flash meghajtók nemcsak számítógépekkel, de okostelefonokkal, tabletekkel, fényképezőgépekkel és más eszközökkel is tudnak kommunikálni, amelyek támogatják ezt a szabványt. Ha ezeknél az eszközöknél gyakran érzed a megfelelő memória hiányát, a SanDisk USB-OTG flash meghajtó az elegáns megoldás. Az iPhone vagy iPad tulajdonosoknak a SanDisk iXpand flash meghajtók ajánlottak, amelyek a Lightning csatlakozónak köszönhetően növelik készülékük memóriáját.

SanDisk USB-OTG flash meghajtó
SanDisk SecureAccess technológia az adattitkosításhoz

SanDisk SecureAccess adataid maximális biztonságáért

A SanDisk SecureAccess technológia lehetővé teszi az adatok titkosítását a SanDisk flash meghajtó védett „trezorjában“. A fájlokhoz való hozzáférést az általad megadott jelszó védi. Így tehát nem kell aggódnod, hogy bárki más hozzáfér az adataidhoz. Az adatok titkosítását főleg a SanDisk Cruzer flash meghajtó sorozat támogatja.

Paraméterek módosítása
84 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15