Oldal frissítése

Flamingó Vigasztaló alvójáték hurokkal

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Flamingó Vigasztaló alvójáték hurokkal

Olyan jó minőségű játékot keres, amelyet a világba való megérkezése után rögtön a gyermekének adhat? A flamingó formájú Vigasztaló alvójáték hurokkal  a modern, időtlen design és a 100%-ban természetes alapanyag kombinációja, és ez egyértelműen az Ön választása lesz. A könnyű, finom érintésű textil flamingót a csecsemők gyorsan megszeretik, megnyugodnak és elalszanak vele. Az alvójátékon van egy hurok a cumi felakasztásához, így a kisbabák mindent meg fognak találni, ami a gondtalan alvásukhoz szükséges. A legfontosabb ok, amiért a Kikadu legkisebbeknek szánt alvójátéka lenyűgözheti Önt, a felhasznált bioanyagok és a gyártás mögött álló szándék.

A Flamingó Vigasztaló alvójáték hurokkal főbb jellemzői

  • Puha, nyugtató textil játék hurokkal a cumihoz
  • Természetes gumiból és bio pamutból készült
  • A Flamingó eredeti és időtlen designja
  • Az érzékszervi figyelem fejlesztéséhez szükséges elemekkel
  • Minőségbiztosítás és biztonság a német Kikadu márkától
  • Úgy tervezték, hogy a gyermek születésétől fogva használhatja

Minőség tisztességes feltételek mellett

A német Kikadu márkanév alatt gyártott Flamingó vigasztaló alvójáték hurokkal a cumihoz esetében biztos lehet abban, hogy csecsemőjének  egy tanúsított bioanyagokból készült játékot ad, ami teljesen biztonságos a legkisebbek számára is. Ezeket az anyagokat Indiában található gyártóüzemektől szerezték be, a természetes gumi pedig Srí Lankában kerül feldolgozásra, ahol a játék végső formáját is elnyeri. Az újrahasznosított PET-palackokat a játék kitöltésére használják, segítve ezzel az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának csökkentését, továbbá megakadályozva a penészedést. A Kikadu textiljátékok gyártását olyan gyárakban valósítják meg, ahol a helyi alkalmazottak tisztességes és kedvező feltételek mellett dolgoznak, amiről  a cég folyamatosan gondoskodik.

Alapanyag:
Külső szövet: 100% bio pamut
Töltet: 100% újrahasznosított poliészter


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0 éves kortól
Kód:  HRAif8936
Termékszám:  4260486842600

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20