Oldal frissítése
Október 23-a, péntek nemzeti ünnep. Ezen a napon budapesti bemutatótermünk zárva tart, az interneten azonban továbbra is kényelmesen vásárolhatsz.

Fizetési módok

Webáruházunkban többféle módon is fizethet. Válassza azt, amelyik Önnek a leginkább megfelelő!

Készpénzzel / Bankkártyával (átvételkor)

A terméket készpénzben fizeti ki az üzletben.

Kártyás fizetési mód

Ha rendelkezik Visa vagy MasterCard kártyával, akkor az online vásárlás során felhasználhatja ezeket. Felhívjuk figyelmét, hogy minden kártyás vásárlás egy 24 órás biztonsági ellenőrzés tárgyát képezi, amely a kiszállítás idejét egy munkanappal késleltetheti. Csak az EU-n belül kibocsátott bankkártyákat fogadjuk el.

Üzleti hitelkártyával történő fizetés esetén nem visszatérítendő díjat számítunk fel, amely azonban megfelel az ilyen típusú kártyás fizetéssel kapcsolatban az Alzánál felmerülő összegnek. A díj konkrét összege a fizetési mód kiválasztása után, a termék kifizetése előtt kerül megállapításra. Kérjük, a díjmentes fizetés érdekében használj fogyasztói kártyát vagy válassz más fizetési módot.

Készpénzes utánvét

A csomag kézhezvételekor készpénzben fizet a futárnak. Az utánvét díja 490 forint.

PayPal fizetési mód

A PayPal egy elektronikus fizetési mód, amelynek fiókjai úgy működnek, mint a normál bankszámlák. A tranzakciók azonnal létrejönnek, beleértve a fiókok közötti átutalást is. A PayPal fizetési móddal online webáruházak milliói közül rendelhet, és gyakran nevezik a Paypalt az Internet Bankjának. A PayPallal történő megrendelés kifizetése után a kiszállítás a PayPal fiókban megadott címre történik. A vonatkozó módosításokkal kapcsolatban kérjük forduljon a futárszolgálat ügyfélszolgálatához.

Bitcoin

Gyors fizetés kriptovalutával. A rendelés végén átirányításra kerül a szerződéses partner fizetési kapujához a megrendelés véglegesítéséhez. A rendszer működési elvéből adódóan a fizetés néhány perc alatt végbemegy. Termékvisszaküldés esetén a vételár forintba kerül visszatérítésre a számlán feltüntetett összegben. A vételár kriptovalutában történő visszatérítése nem lehetséges.

Banki adatok

Raiffeisen Bank Zrt. Budapesti Fiók,

Bankfiók neve: Raiffeisen Bank Zrt. Budapesti Fiók,
Bankfiók címe: Budapest, 1054, Akadémia u. 6.
Számla neve: Alza.cz a.s.
IBAN: HU 5912 0010 0801 5591 6100 1000 03
Pénznem: HUF
BIC/SWIFT kód: UBRTHUHB
Bankszámlaszám: 120010080155916100100003

Banki átutaláskor kérjük csatolmányban küldje el az utalásról szóló bizonylatot az info@alza.hu e-mail címre, valamint tüntesse fel a megrendelés számát, szóközök és egyéb írásjelek nélkül a közlemény rovatban.

A banki átutalással a megrendelés és a fizetés feldolgozása akár 5 munkanapot is igénybe vehet.

WEB10