Oldal frissítése

FIXED Icon Flex Mini telefontartó műszerfalra, fekete

3,5 14 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
4 990 Ft

FIXED Icon Flex Mini telefontartó műszerfalra, fekete

A FIXED Icon Mini mágneses mobiltelefon tartó tökéletes megoldás arra, hogy telefonodat az autó műszerfalához rögzítsd. Az erős neodímium mágnesek biztosítják a telefon pontos illeszkedését minden helyzetben. Nagy erősségük ellenére a mágnesek semmilyen módon nem zavarnak bele a telefon jelébe vagy hardverébe. A töltőkábel praktikus kábeltartóra rögzíthető, így azonnal használatra kész. AFIXED Icon Mini tartó kompakt méretekkel rendelkezik, amelyek azonban nem rontják a rögzítés erősségét. A tartó pontos védelmet nyújt a telefonod számára, és kiváló minőségű 3M szalaggal kerül rögzítésre a műszerfalhoz.

A FIXED Icon Flex Mini tartó legfontosabb jellemzői

  • A FIXED Icon Flex Mini tartó forgatható fejjel rendelkezik a telefon helyzetének kényelmes beállításához
  • Univerzális kialakítás különböző típusú telefonokhoz
  • A FIXED Icon Flex Mini tartó kompakt kialakítású
  • A tartót erős 3M-es szalaggal rögzítheted a műszerfalhoz
  • A csomag tartalmaz egy FIXED Icon Flex Mini tartót, kábeltartót és 2 db 40 mm átmérőjű fémlemezt
  • Erős neodímium mágnesek a telefon pontos rögzítéséhez
  • A FIXED Icon Flex Mini tartó elegáns kialakítású

Kompakt kialakítás

A FIXED Icon Flex Mini mobiltelefon tartó kompakt méretekkel rendelkezik, így vezetés közben nem zavar és nagyon kevés helyet foglal el. A kompakt kialakítás ellenére azonban a tartó neodímium mágnesei nagyon jó minőségűek, és bármilyen helyzetben a helyén tartják a telefonodat. Erős 3M szalagot használnak a tartó rögzítéséhez, és egy vékony fémlemezt, amit a telefon hátuljához vagy a telefon és a tok közé helyezünk.

A FIXED Icon Flex Mini tartó könnyen felszerelhető

A FIXED Icon Flex Mini tartó használatakor értékelni fogod az egyszerű és gyors rögzítést. A tartó mágneses, csak annyit kell tenned, hogy rápattintod és kész is vagy. A tartó elfordítható fejjel rendelkezik, hogy a telefont az ideális szögbe tudd beállítani. A tartó mágnesei nem zavarják a mobil jelet vagy a hardvert, és a pontos rögzítésnek köszönhetően gond nélkül vezethetsz terepen is.

Praktikus kábelrendező

A FIXED Icon Flex Mini mobiltelefon tartó alul kábeltartóval rendelkezik a töltőkábel egyszerű rögzítéséhez. Ennek köszönhetően mindig tökéletes áttekintést kapsz arról, hogy a kábel hol található jelenleg, és ha szükséges, azonnal használni tudod. 


Paraméterek

Tulajdonságok

Rendeltetés Autóba
A készülék tartóhoz való rögzítésének módja Mágneses
Tartó rögzítése Műszerfalra
Kód:  PP555a17
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  FIXIC-FLEXM-BK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10