Oldal frissítése

FitStream Pro Navy Blue

20 990 Ft

FitStream Pro Navy Blue

A nagy teljesítményű FitStream Pro asztali turmixgép Navy Blue színben nagyszerű segítség az ízletes és tápláló italok elkészítésében. A 45 W-os teljesítményfelvételnek köszönhetően könnyedén készíthetsz gyümölcsitalokat, desszerteket, fagylaltokat, jeges kávét, valamint leveseket és zöldségpüréket. A FitStream Pro asztali turmixgép akár 22 000 fordulatszámot is képes produkálni. Ez a legnagyobb teljesítményű hordozható turmixgép, amely modern SLIM kialakításával, rendkívüli teljesítményével és extra gyors töltésével nyűgöz le. Vízálló kialakítással és 475 ml-es, terjedelmes tartállyal büszkélkedhet. A FitStream termékek CE, ROHS és BPA Free tanúsítvánnyal rendelkeznek.



A FitStream Pro Navy Blue asztali turmixgép legfontosabb jellemzői

  • A legerősebb hordozható turmixgép kivételes teljesítménnyel
  • 475 ml-es tartály praktikus mérőpohárral
  • Elegáns kék design SLIM kivitelben
  • Akkumulátor üzemideje akár 30 ciklus
  • A FitStream Pro turmixgép biztonságosan használható
  • Mindig friss és ízletes italok a turmixgépben
  • Vízálló kialakítás
  • Egyszerű és gyors turmixgép-karbantartás
  • Extra gyors és kényelmes töltés
  • A FitStream termékek CE, ROHS és BPA Free tanúsítvánnyal rendelkeznek

Hordozható FitStream Pro kivételes teljesítménnyel

Élvezd a finom italokat, amikor csak kedved tartja. A FitStream Pro asztali turmixgép hordozható, és a hat nagy teljesítményű rozsdamentes acélkéssel is kivételes teljesítményt nyújt. Ennek köszönhetően jég vagy kávébabok aprítására is alkalmas. Mindezt másodpercek alatt. A FitStream Pro egyértelműen a legerősebb hordozható turmixgép.

Nagyobb, 475 ml-es térfogat

A FitStream Pro új verziója nagyobb, 475 ml-es térfogattal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nagyobb adagot fogyaszthatsz kedvenc italodból. A praktikus mérőskálával ellátott, áttetsző tartálynak köszönhetően a megfelelő mennyiségű folyadékot készítheted el.

FitStream Pro elegáns SLIM kialakítással

A FitStream Pro már első látásra elnyeri tetszésedet elegáns kialakításával és SLIM formatervezésével. Tökéletesen elfér egy kézitáskában vagy hátizsákban. Ha lelkes kerékpáros vagy, a FitStream Pro turmixgépet kényelmesen, közvetlenül a kerékpárodba helyezheted. Ugyanilyen jól elfér az autóban is. A FitStream Pro turmixgépet mindig magaddal viheted, és a mindennapi tevékenységek nélkülözhetetlen eszközévé válhat.

A FitStream Pro turmixgép akkumulátora akár 1 hétig is bírja a használatot

A FitStream Pro turmixgép egyik fő előnye kétségtelenül a hosszú akkumulátor-üzemidő, amely akár 1 hétig is eltarthat. Egyetlen feltöltéssel akár 30 keverési ciklust is kibír, amely akár 30 ital is jelenthet.

A FitStream Pro turmixgép egyszerű és gyors karbantartása

A FitStream Pro turmixgép tisztítása gyors és egyszerű. Egyszerűen önts vizet a turmixgépbe, adj hozzá egy csepp mosószert, és néhány másodpercig futtasd a turmixgépet. Ezután öntsd ki a tartalmát, és öblítsd ki a készüléket. Így a FitStream Pro ismét használatra készen áll.

A FitStream Pro turmixgép gyors és egyszerű töltése

A FitStream Pro turmixgép nagyon könnyen feltölthető egy USB-kábel segítségével, akárcsak egy mobiltelefon. A készülék kellemes előnye az extra gyors töltés. A FitStream Pro mindössze 45 perc alatt teljesen feltöltődik.

A turmixgép vízálló kialakítása

A FitStream Pro nagyszerű segítő minden helyzetben, mivel vízálló. Ellenáll a tisztítás közbeni fröccsenő víznek és az esőnek.Így nem kell annyira aggódnod, ha hirtelen esősre fordul az idő. Természetesen mindent mértékkel. A turmixgép nem szeret úszni vagy búvárkodni. Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy a FitStream Prót hagyd valahol a strandon egy törölközőn.

Első a biztonság

A FitStream turmixgépnél a gyártó tényleg mindenre gondolt. Ebben az esetben a biztonság az első. A turmixgép biztonsági zárral rendelkezik, amely megvéd a sérülésektől. A tartályon mágnesek találhatók, amelyeket megfelelően kell elhelyezned, hogy a pengék később forogni tudjanak. Ha rossz helyre teszed a tartályt, a készülék nem fog elindulni. A zár egyben a FitStream Pro turmixgép tartályának megfelelő meghúzását is jelzi.

Friss, ízletes és tápláló italok a FitStream Pro turmixgéppel

FITT akarsz lenni? A FitStream Pro turmixgép segítségével pillanatok alatt azzá válhatsz! A turmixgép a FitStream termékcsalád más termékeivel kombinálva egészséges és ízletes italokat garantál, amelyek nagyon táplálóak is. Bárhol élvezheted őket, ahol csak akarod.

A FitStream Pro rendkívül csendes működése

A FitStream Pro egyedi abban, hogy valóban nagyon csendes, és nem csap zajt, mint a hagyományos turmixgépek . Így tényleg bárhol és bármikor használhatod. És tudod, mi az igazán nagyszerű? Hogy nem ébreszti fel az alvó gyerekeket. A FitStream Pro turmixgépet ezért a funkciójáért abszolút imádni fogod.

A FitStream termékek CE, ROHS és BPA Free tanúsítvánnyal rendelkeznek

A FitStream Pro emellett nagy hangsúlyt fektet a felhasznált anyagokra és minőségre. Az anyagok megfelelnek a legszigorúbb uniós szabványoknak.Ezen kívül a FitStream termékek CE, ROHS és BPA Free minősítést is kaptak. A BPA-mentes azt jelenti, hogy az egyes alkatrészek és a turmixgép tartálya mentes a káros vegyi anyagoktól. Ugyanakkor a cumisüvegek minőségével büszkélkedhetnek. Emiatt a FitStream prémium és nem veszélyes minőségű anyagokkal rendelkezik.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Teljesítmény 45 W
Maximum fordulatszám 22 000 ford/perc
Sebességfokozat 1
Funkciók Darálás, Keverés, Vágás
Meghajtás Elektromos
Edény térfogata 0,48 l
Edény anyaga BPA free műanyag
Zajszint (dB) 75 dB

Szín

Szín Navy

Méret & súly

Mélység 7,3 cm
Szélesség 7,3 cm
Magasság 23,5 cm
Tömeg 0,49 kg
Kód:  FITstm86
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  FitStreamPRO-NavyBlue
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20