Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

FitStream E1 fehér

2,8 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FitStream E1 fehér

Élvezd kedvenc friss gyümölcsitalod, amikor és ahol csak szeretnéd. A FitStream E1 hordozható mixer nagyszerű partner nemcsak kirándulásokhoz, iskolába, munkába, de sportoláshoz is kiegészítésként vagy egy sétához kedveseddel. A FitStream E1 vezeték nélküli mixer kiváló minőségű, akár 2000 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely egyetlen töltéssel akár 12 friss italt is készít. A töltés a mellékelt USB-C-kábellel történik. Nemcsak pasztell fehér kifinomult megjelenésével bűvöl el, hanem kompakt méreteivel és mindössze 450 g tömegével is. A mixert a táskádban, hátizsákodban vagy épp kezedben is magaddal viheted. A 380 ml térfogat elegendő egy adag vitaminnal teli italhoz. A mágnesszalagok gondoskodnak biztonságodról, hogy a készülék csak akkor kapcsoljon be, ha a megfelelő helyzetben van. Az akkumulátoros mixer gyermekeid számára ideális, így biztonságosan beteheted az iskolatáskába. Kedveskedj magadnak vagy szeretteidnek, és élvezd a finom italok készítését. Inspirációként nézd meg itt akülönböző recepteket.



A fehér FitStream E1 hordozható mixer legfőbb jellemzői

  • Elegáns design fehér pasztell színben
  • Maximális sebesség 22000 ford./perc
  • A 380 ml térfogat elegendő egy adag vitaminnal teli italhoz
  • A hordozható FitStream E1 mixer kiváló minőségű rozsdamentes acél pengével rendelkezik
  • Hordozható partner minden alkalomra
  • Kompakt méretek és kicsi, mindössze 450 g-os tömeg
  • Ideális táskához, hátizsákhoz vagy akár kézben fogva
  • Az anyagok megfelelnek az Európai Unió legszigorúbb szabványainak is
  • Beépített szűrőt tartalmaz
  • A mixert könnyű és gyors karbantartás jellemzi
  • Kiváló minőségű, akár 2000 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorral rendelkezik
  • A töltés USB-C-kábellel történik
  • A kábelt a mixer csomag tartalmazza
  • Legfeljebb 12 friss italt készíthetsz vele egyetlen feltöltéssel
  • A FitStream 9 színváltozatot kínál
  • A mágneses szalagok gondoskodnak biztonságodról
  • A FitStream termékek CE, ROHS és BPA FREE tanúsítványokat kaptak


Hordozható partner minden alkalomra

A FitStream E1 hordozható mixer elengedhetetlen utazó partnered lesz. Az USB-C-töltésnek köszönhetően bárhová magaddal viheted. Otthon egyszerűen előkészítheted a hozzávalókat, és amikor kedvet kapsz,, egyszerűen összekeverheted őket. Akár az edzőteremben, az iskolában vagy az autóban tartózkodsz, mindig tarts szünetetegyvitaminokkal teli egészséges ital elfogyasztására. A FitStream E1 hordozható mixer nagyszerű ajándék szeretteidnek, de kétségtelenül téged is elkápráztat majd, hiszen FIT-nek lenni mostmár gyerekjáték.

Rendkívül könnyű és kifinomult hordozható FitStream E1 mixer

A FitStream E1 vezeték nélküli mixer egyedülálló és stílusos, fehér pasztell színű kialakítással biztosan elnyeri tetszésed. Kompakt méretekkel és mindössze 450 g-os tömeggel kedveskedik, amelynek köszönhetően nem probléma, ha a FitStream E1 mixert kézitáskába, hátizsákba vagy táskában viszed magaddal. Atartálytérfogata 380 ml, amely elegendő 1 adag vitaminnal teli italhoz.

A FitStream E1 hordozható keverő legfeljebb 12 italt készít egyetlen feltöltéssel

Nem kell aggódnod, hogy minden használat után fel kell töltened a FitStream E1 mixert, hiszen kiváló minőségű, akár 2000 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely egyetlen feltöltéssel akár 12 friss italt is képes készíteni. A töltés USB-C-kábellel történik, akárcsak a mobiltelefon töltése. Az USB-C kábeltaFitStream E1 mixer csomag tartalmazza. Nagyon egyszerűen csatlakoztathatod a kábelt a hagyományos elektromos aljzathoz, számítógéphez, autóhoz vagy powerbankhoz, ennek köszönhetően a hordozható mixert bárhová magaddal viheted. Akár a medence mellé indulsz barátaiddal, akár sportoláshoz, vakációhoz, sőt romantikus sétára se felejtsd elmagaddalvinni a FitStream E1 vezeték nélküli mixert.

A FitStream E1 mixer biztonságos használata

A FitStream E1 hordozható vezeték nélküli mixer kiváló minőségű rozsdamentes acél pengével rendelkezik, amely a jeget is képes összezúzni. Így ez az egyik legerősebb hordozható mixer, amely szinte bármit képes összekeverni. Biztonságod érdekében a mágneses szalagok lehetővé teszi, hogy a FitStream E1 csak akkor induljon el, ha a tartály a megfelelő helyzetben van. Még gyermekeid is elkészíthetik kedvenc friss italukat az iskolában.

A FitStream E1 mixer a legjobb minőségű anyagokból készül

A FitStream E1 akkumulátoros mixer gyártásához első osztályú anyagokat használták, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak. Az anyagok megfelelnek az Európai Unió legszigorúbb szabványainak, így ideálisak az egész család számára. A FitStream termékek CE, ROHS és BPA FREE tanúsítványokkal rendelkeznek.

Könnyű és gyors karbantartás

Az egyszerű karbantartás és tisztítás minden termék alapja. Ez alól azonban a FitStream E1 hordozható mixer sem kivétel. Beépített szűrőt tartalmaz, ennek köszönhetően még jobban élvezheted italaid. 30 másodperc alatt elkészítheted kedvenc italod vagy turmixod, tisztítása pedig ugyanennyi időbe telik. Egyszerűen adj a mixerhez vizet egy csepp mosogatószerrel, és indítsd el.

Próbáld ki a szárított gyümölcsös italokat

Ha új szintre szeretnéd emelni italod, javasoljuk, hogy fagyasztott-szárított gyümölcsből készítsdel, amely megtartja a tápértékek akár 90% -át is. Az ital íze rendkívül különleges lesz, ráadásul a szárított gyümölcs nem foglal túl sok helyet.

A FitStream 9 színváltozatot kínál

A FitStream 9 pasztell színt kínál, amelyek nagyon elegánsak, és minden alkalommal magukra vonzzák a tekintetet. Válaszd ki a számodra leginkább tetszőt. Hiszünk benne, hogy beleszeretsz a FitStream E1 hordozható mixerbe, és napi rutinod részévé válik használata.


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény 7,4 W
Maximum fordulatszám 22 000 ford/perc
Sebességfokozat 1

Tulajdonságok

Alkalmas Smoothiehoz, Bébiétel készítésére, Jég aprítására folyadék hozzáadásával
Tartály térfogata 0,38 l
Edény anyaga BPA free műanyag

Kiegészítők

Kiegészítők Hordozható palack, Keverőedény szűrővel
Tárolók száma 1 db
Kód:  FITSM861
Termékszám:  FitStreamE1-White
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15