Oldal frissítése

Fitbit Premium 6/12 hónapig

4,2 19 értékelés
12 Ft

Fitbit Premium 6/12 hónapig

Fitbit Premium
Fitbit Premium

Sokkal többet érhet el a Fitbit Premium próbaverzióval

A Fitbit Premium fejlett eszközöket kínál az alvásminőség mérésére, több kihívás vagy játék létrehozására. Röviden: a Fitbit Premium segít jobb szokások elsajátításában az egészségesebb élet érdekében. Szerezd meg a Fitbit Sense/Fitbit Luxe szolgáltatást, és 6 hónapig ingyen szerezhet Fitbit Premium-ot 1600 CZK értékben. Az Inspire 2 esetében 1299 CZK értékű prémiumot kap 12 hónapig ingyen. A Fitbit mobilalkalmazásból aktiválhatja, miután párosította a készüléket egy mobiltelefonnal.

Fitbit Premium

A Fitbit Premium segítségével teste és elméje a legjobb formában lesz

A Fitbit Premium alkalmazásban nagyszámú video-edzésen vehet részt a formában tartás érdekében. Ennek a praktikus alkalmazásnak a segítségével nyugtathatja elméjét vezetett meditációk vagy nyugtató hangok hallgatása révén. A Fitbit Premium kísérő programokat is kínál, amelyek segítenek a jobb mozgásban, a jó étkezésben, a pihenésben és a kevésbé stresszes helyzetben.

Fitbit Premium

Kövesse nyomon a napi tevékenységét

Az összes Fitbit eszköz figyeli az egész napos tevékenységét, például a lépéseket, a megtett távolságot, a magban töltött perceket vagy az elégetett kalóriák számát. A Fitbit Premium alkalmazással sokkal jobban figyelemmel kísérheti az egészségét, a stressz szintjét vagy a szív- és légzésszámot.

Fitbit Premium

Adjon részletes feljegyzéseket orvosának

A Fitbit Premium segítségével pdf-jelentést készíthet az összes mért értékről, amelyet átadhat pl kezelőorvosa, hogy átfogó képet kapjon tevékenységéről és egészségéről. A jelentés statisztikákat tartalmaz a pulzusáról vagy a testsúlyáról (ha nyomon követte). A Fitbit Premium információkat is tartalmaz, amelyek segítenek megérteni, hogy pontosan mit is jelentenek az egyes információk.

Kód:  Fitbitprem1
Termékszám:  FB418BKprem

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20