Oldal frissítése

FitBit Flex 2 - rózsaszín

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FitBit Flex 2 - rózsaszín

Javíts fizikai állapotodon ezzel a Fitbit Flex 2 rózsaszín fitneszkarkötővel! Vékony, elegáns kialakítása segíti edzésedet, és életmódod javítását. A Fitbit Flex második generációja több, személyre szabható opcióval rendelkezik, és designja is vékonyabb elődjénél. Napközben méri lépéseid számát, aktív perceidet vagy akár elégetett kalóriáid számát is. Még alvás közben is hasznát veheted - alváskövetés indítható rajta, hiszen az alvás életünk egyik legfontosabb része, ilyenkor pihenjük ki magunkat, hogy napközben bírjuk a terhelést. A Fitbit Flex 2 segítségével pedig ébredés után visszanézheted alvásod minőségét, és hosszát, mindössze egy kompatibilis készülékkel kell a karkötőt összeszinkronizálnod.

Főbb jellemzők

  • LED jelzések
  • Napi tevékenységek elemzése
  • Alvás minőségének nyomon követése
  • Az akkumulátor élettartama akár 5 napig tart

Egyszerű szinkronizálás

Csatlakoztasd a karkötőt PC-hez, laptophoz, vagy okostelefonodhoz vezeték nélküli Bluetooth kapcsolaton keresztül. Ez lehetővé teszi számodra, hogy aprólékosan nyomon kövesd saját fejlődésedet, részletes grafikonok és táblázatok segítségével.

FitBit alkalmazás és értesítések

A FitBit applikáció gazdag funkciókat kínál edzésed elemzésére, hiszen betáplálhatod étkezéseidet, vagy akár versenyezhetsz családoddal, barátaiddal. A Flex 2 egyébként közvetlen kapcsolatot teremt mobiltelefonoddal, így használat közben értesítést kapsz majd beérkező hívásaidról vagy sms-eidről. 

A csomag tartalma:

  • Cserélhető FitBit Flex 2 gépezet
  • Két klasszikus karkötő
  • Töltőkábel
 
Kód:  MKTSKFTB002c5d
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10