Oldal frissítése

FitBit Flex 2 rózsaszín

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FitBit Flex 2 rózsaszín

Javítani kell a fizikai állapota egy ellenőrző karkötőt FitBit Flex 2 rózsaszín. Ez vékony, karcsú, és segít a képzést, és javítsa az életmód.A második generációs okos karkötő FitBit Flex jön egy karcsúbb kialakítás és további testreszabási lehetőségeket.Fitness karkötő FitBit Flex 2 rózsaszín a nap folyamán, például pályák hány lépést gyalog, aktív percig, vagy az elégetett kalóriákat.Karkötő tétlen vagy este, amikor aludni. Biztosítja az ellenőrző aludni, mert ez is fontos része az életnek, amikor azt mondta, töltse fel az elemeket a következő napra. Az összegyűjtött információk a hosszát és az alvás minőségét is megtekinthető, miután szinkronizál támogatott eszköz a szinoptikus térképek. 

Főbb jellemzők fitness karkötő rózsaszín FitBit Flex 2

  • LED jelzések
  • Monitoring napi tevékenységek
  • Monitoring az alvás minőségét
  • Az akkumulátor élettartama akár 5 napig

Egyszerű szinkronizálás a fitness karkötő rózsaszín FitBit Flex 2

Csatlakozás egy PC, laptop, vagy okos mobil eszköz alkalmazásával valósul meg a vezeték nélküli Bluetooth interfész. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyen nyomon követhető a fejlődés részletes grafikonok és táblázatok.

FitBit alkalmazás és az értesítések

FitBit app kínál gazdag funkciók nyomon követésére a célkitűzések megvalósítására, beszerzési tevékenység, élelmiszer és az étrend, egyre díjak, illetve a versenyt a barátaival és családjával. Flex 2 is szolgál a kapcsolatot a mobiltelefon. Jobb csukló kap értesítést a bejövő hívások és az SMS.

A csomag tartalma:

  • Cserélhető FitBit tracker Flex 2
  • Két klasszikus karkötő
  • töltőkábel
Kód:  MKTCZ005
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05