Oldal frissítése

FitBit Charge Large Black

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FitBit Charge Large Black

 

Ezt az L-es méretű kifinomult pulzusmérőt azok fogják választani, akik szeretnék tevékenységüket nyomon követni. Modern megjelenés, letisztult vonalak jellemzik, kinézetében semmi zavaró nincs. Sport és munka közben egyaránt jó megjelenést kölcsönöz, öltöny vagy kosztüm viselése mellett sem zavaró. A FitBit Charge Bracelet rugalmas és tartós elasztomerből készült, a legtöbb sport órához ilyen anyagot használnak.

Állítson be célokat és teljesítse túl azokat

A karkötőnek rengeteg funkciója van. Beépített szenzorok mérik a járást és ellenőrizheti, hogy mennyit és milyen minőségben alszik. Méri a lépések pontos számát, az elégetett kalória mennyiségét és meghatározza az egyes aktivitások időtartamát. A mért adatok alapján megtudhatja, hogy pontosan mennyi kalóriát égetett el, ez a további testmozgára fogja motiválni. Az egyszerű OLED kijelzőn mindent azonnal láthat a csuklóján.

Tökéletes áttekintés

A Bluetooth 4.0 segítségével kényelmesen szinkronizálhatja edzésének eredményeit a számítógéppel vagy a több mint 120 támogatott okostelefon egyikével. A FitBit alkalmazásban tekintse át teljesítményének részletes adatait táblázatok és grafikonok segítségével. A karkötő havi jelentéseket is készít és segít abban, hogy eredményeit könnyen megoszthassa barátaival. Minden egyes elért célért vagy eredményért virtuális kitűző lesz a jutalma.

Kód:  XXXFTB002e6a
Termékszám:  FB404BKL-EU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05