Oldal frissítése

Fiskars X21 hasító fejsze és Xsharp késélező

5 20 értékelés
34 990 Ft

Fiskars X21 hasító fejsze és Xsharp késélező

Ezt a kiváló minőségű Fiskars szettet mindenki szeretni fogja, aki gyakran aprít fát. A praktikus szettben talál egy Fiskars X21 L-es méretű fejszét és egy kifinomult Xsharp élezőt. Ennek a kombinációnak köszönhetően egy pillanat alatt be tudja készíteni a tűzifát. Kelljen az egy hűvös estére, tábortűzhöz, a hétvégi házba vagy egész télre! Ezzel a készlettel a munka sokkal könnyebb lesz!

A Fiskars X21 fejsze és Xsharp késélező legfontosabb jellemzői

  • Nagyszerű készlet a tevékenységek széles köréhez
  • Tökéletes alakú és kiegyensúlyozott fejsze
  • FibreComp anyagból készült nyél
  • Precíziós kés és fejsze élező
  • Könnyen kezelhető
  • Tartós kerámia korongok
  • Jobb és balkezes használatra is alkalmas

Fiskars X21 fejsze

A Fiskars X21 fejszét 20-30 cm átmérőjű rönkök hasítására tervezték. Az egyedülálló kialakításnak köszönhetően nem csak sok energiát takarít meg, de sokáig dolgozhat vele anélkül, hogy a háta vagy a karja elfáradna. A penge különleges, kiváló minőségű acélból készül, amelyet nagyon egyszerű megélezni. A 35°-os éle konvex alakú, hogy megakadályozza a csorbulást. Az ék kerek élei megkönnyítik a beszorult fejsze kihúzását a rönkből. A könnyű FiberComp nyél üvegszállal erősített anyagból készül. Ennek köszönhetően erős, könnyű és különösen tartós. Biztosan nagyra fogja értékelni ezt a tökéletesen kiegyensúlyozott fejszét. A nyél hajlított vége megakadályozza, hogy a keze lecsússzon róla. Ezenkívül egy praktikus pengevédővel van ellátva.

Xsharp élező

A Fiskars Xsharp élező értékes kiegészítője a szettnek, mellyel folyamatosan élezheti fejszéjét. Kompakt méretének köszönhetően hordozható. A könnyen kezelhető mechanizmus lehetővé teszi a jobb és balkezes használatot is. Kerámia korongokkal látták el, amelyek visszaadják a kések és fejszék optimális élét, valamint hosszan meg is tartják azt. Tisztítás során az élező könnyen szét és összeszerelhető. A csúszásmentes alátét pedig biztosítja a biztonságos munkavégzést.

Paraméterek

Típus

Típus Lyukasztható

Hossz

Teljes hossz 72 cm

Tömeg

Teljes tömeg 1 570 g
Fej tömege 840 g

Keménység

Fej keménysége 48 HRC
Penge élének keménysége 55 HRC

Tulajdonságok

Nyél anyaga Üvegszál
Fej anyaga Rozsdamentes acél
Nyél tulajdonságai Ergonomikusan kialakított, Akasztónyílással

Csomag része

Csomag része Élező, Penge védő
Kód:  BOR801c
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  1019333
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10