Oldal frissítése

Fiskars Solid kapa

4,8 14 értékelés
6 890 Ft

Fiskars Solid kapa

A Fiskars márka Solid 135713 kapája ideális a gyomok eltávolítására a sorok és a növények között, valamint a göröngyök szétvágására. A feje keményített szénacélból készült, a nyele pedig edzett alumíniumból. A nyél vége ergonomikus alakú, így a kapának kényelmes fogása van és jól lehet vele dolgozni. A mérete 185 x 1550 mm (sz x h), a tömege 620 g.

A Fiskars a világ egyik legismertebb háztartási, kerti és szabadtéri szerszámokat gyártó márkája. Praktikus, kiváló minőségű és tartós termékeket kínál, amelyek megkönnyítik a munkát és csökkentik az erőfeszítéseket. A vállalat folyamatosan fejleszti a gyártási technológiáját, és termékeit modern dizájnnal látja el.

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljes hossz 1 550 mm
Tömeg 620 g

Anyag

Anyag Acél
Kód:  BOR501a
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  1016035
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20