Oldal frissítése

Fiskars NEW FunctionalForm Knife blok 1014211

4,9 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fiskars NEW FunctionalForm Knife blok 1014211

A Fiskars NEW FunctionalForm Knife egy több késből álló kiváló minőségű késkészlet, amely magába foglal öt alapvető típusú kést, amelyek nem hiányozhatnak egy konyhából sem. A kések egy praktikus díszdobozba vannak csomagolva.

A késkészlet fa késtartóval

  • Nagy konyhai kés - 20 cm
  • Nagy kés kenyér és péksütemény szeleteléséhez - 23 cm
  • Japán konyhai kés
  • Hámozókés
  • Zöldségvágó kés

Szett fa késtartóval

A minőségi fatartó narancssárga szilikon alappal ellátott a konyhaszekrények karcolódása ellen. A fa késtartó oldalain nagy mágnes helyezkedik el, amelyhez bármilyen kés vagy olló odarögzíthető.

Minőség és hosszú élettartam

A gyártásnál használt minőségi anyagok hosszú élettartamot és élességet garantálnak. A továbbfejlesztett gyártási folyamat biztosítja a pengék nagy korrózióállóságát. A pengék HRC 53 nagyon kemény és kitűnő minőségű rozsdamentes acélból készültek. A kések markolata kényelmes fogást tesz lehetővé, valamint Softgrip csúszásmentes lágy markolattal vannak kiegészítve. A kés így soha nem csúszik ki a kezedből, még akkor sem, ha nedves kézzel használod.

Nehezebb, jobb egyensúly

A kések könnyen élezhetőek és mosogatógépben tisztíthatóak. A Functional Form GoCutting kések nehezebbek, mint a hagyományosak, ezért erősebbek és jobb egyensúllyal rendelkeznek. A penge markolatba való mélyebb beágyazása megakadályozza a véletlen törést.

Paraméterek

Típus

Mosogatógép Mosogatógépben mosható
Kés típus Szakácskés, Kenyérvágó kés, Hámozókés
Nyél anyaga Műanyag

Penge

Penge anyaga Acél
Penge hossza 23 cm

Mennyiség

Darabszám a készletben 5 db

Kiegészítők

Tartozékok Késtartó
Kód:  BOR903b2
Termékszám:  1014211
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05