Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Fiskars Functional Form késkészlet 5 darab késsel, fekete, 1014190

4,7 15 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fiskars Functional Form késkészlet 5 darab késsel, fekete, 1014190

A Fiskars kések kiváló minőségű, tartós és könnyedén tisztítható anyagból készülnek. Ergonomikusan kialakított markolatuknak és pehelykönnyű kialakításuknak köszönhetően kezelhetőségük igazán egyszerű. Vásárold meg Te is ezt az 5 darabból álló készletet és nem lesz olyan étel a konyhádban, aminek elkészítése gondot okozna a jövőben. Az öt kés segítségével ételek egész sorát készítheted el. Vághatsz vele gyümölcsöt, zöldséget, húst, halat vagy akár ropogós héjú kenyeret is. Stílusos fekete késtartóban találod a késeket, melynek oldalán erős mágnest heleztek el kiegészítő eszköz tárolásához (másik kés vagy olló, nem tartozék)

Melyik kést, mire tudod használni?

  • A hámozó kés a legkisebb eleme a készletnek. Pengéje egyenes és hegyes, mely tökéletesen alkalmas gyümölcsök és zöldségekszeletelésére.
  • Reggeliző kés a mindennapi univerzális használatra: a fogazott késsel paradicsomot vagy bagettet is szeletelhetsz
  • Japán szakácskés a hús szerelmeseinek: 17 cm széles pengével halak, steakek szeletelésére, filézésre ajánlott
  • A séf kés elengedhetetlen része minden konyhának. Erős, 20 cm hosszú pengéje hús darabolására, zöldségek és fűszerek aprítására szolgál.
  • A kenyérvágó kés fogazott pengéjének segítségével alkalmas kenyérfélék és egyéb péksütemények szeletelésére.

Magas szintű kidolgozottság

A kések modern, könnyű és elegáns markolatának, valamint ergonómikus kialakításának köszönhetően rendkívüli kényelmessé teszi azok használatát akár fűszernövének aprítására vagy zöldségpucolásra használod. A gyakori használat során értékelni fogja a pengék tartósságát és praktikusságát, hiszen könnyedén élezhetőek és mosogatógépben is tisztíthatóak.

Versenyképes, megfizethető ár

Ezt a készletet most igazán alacsony áron szerezheted be. Bárki örömét fogja lelni benne, legyen az profi séf vagy hobbi szakács!   

 

Paraméterek

Típus

Mosogatógép Mosogatógépben mosható
Kés típus Filéző kés, Szakácskés, Kenyérvágó kés, Zöldségvágó kés
Nyél anyaga Műanyag

Penge

Penge anyaga Acél
Penge hossza 20 cm

Mennyiség

Darabszám a készletben 5 db

Kiegészítők

Tartozékok Késtartó
Kód:  BOR903b
Termékszám:  1014190
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15