Oldal frissítése

Fiskars Functional Form kenyérvágó kés, 23cm 1014210

4,9 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fiskars Functional Form kenyérvágó kés, 23cm 1014210

Minőségi kést keresel a pékáruk szeleteléséhez? Kiváló választás az erős, fogazott pengéjű kenyérvágó kés a Fiskars Functional Form GoCutting készletéből. Könnyedén szeletelhető a késsel még a kemén kéreggel rendlkező pékáru is, nem morzsálódik, és a levágott szelet megtartja formáját. Ergonomikus kialakítású markolatuk biztonságos és kényelmes fogást biztosít, a markolat anyaga csúszásmentes és rendkívül tartós. A Fiskars kések könnyen tisztíthatók és kezelhetők, a konyhában végzett rutinönnyen kezelhető, tisztítja és tárolja, valamint rutin feladatokat is örömmel végzed majd segítségével. Különleges formatervezésüknek köszönhetően a Fiskars kések nem csak funkcionálisak, de szépek is.

Fő előnyök:

  • A peng egy nagyon kemény és minőségi rozsdamentes acélból, a HRC 53-ból készült
  • Mosogatógépben tisztítható
  • Csúszásmentes, lágy anyagból készült markolat 
  • Kellően hosszú nyél, mely lehetővé teszi, hogy minden ujjunkkal fogjuk a kést, és így minden méretű kézhez illeszkedik
  • Fiskars narancssárga logó 
  • Rozsdamentes penge
  • Nehezebb, mint a hagyományos pengék, ezért erősebb és kiegyensúlyozottabb
  • A peng mélyen a markolatba van ágyazva, így nem törik el
  • Súly: 112 g

A világelső márka kései

A Fiskars termékek világszerte híresek az úttörő design-nak és a funkcionalitásuknak köszönhetően. A Functional Form szeletelő kések számos előnnyel rendelkeznek, Nem csupán stílusos és ergonomikus kialakításúak, és szép megjelenésűek, de használatuk is rendkívül egyszerű. A Functional Form késekkel kényelmes és örömteli lesz a főzés.

 

 

 

 

 

Paraméterek

Típus

Kés típus Kenyérvágó kés
Nyél anyaga Műanyag

Penge

Penge anyaga Acél
Penge hossza 23 cm
Kód:  BOR002a29
Termékszám:  35909
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05