Oldal frissítése

Fiskars Functional Form 1014199

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fiskars Functional Form 1014199

Fiskars Functional Form kiváló minőségű késkészlet, amely három olyan alap kést tartalmaz, amelyekre minden háztartásban szükség van. Praktikus díszdobozba csomagolva kaphatod őket kézhez.

A készlet tartalma:

  • Szakácskés - 12 cm
  • Szeletelőkés zöldségekhez
  • Reggeliző kés fogazott pengével

Minőség és tartósság

A kések minőségi anyagokból készültek, amelyek biztosítják a tökéletes élességet, tartósságot, és a rozsdásodásnak való ellenállást. A pengék nagyon kemény, kitűnő HRC 53 rozsdamentes acélból készültek, és a nyelet fedő lágy markolat kényelmes fogást biztosít, így a kés még nedvesen sem csúszik ki a kezedből.

Nehéz és kiegyensúlyozott

A Fiskars kései egyszerűen élezhetőek, vagy tisztíthatóak mosogatógépben. Nehezebbek, mint a hagyományos kések, amelynek köszönhetően erősebbek és kiegyensúlyozottabbak azoknál. A markolatba mélyen ágyazódó penge megakadályozza a kés eltörését.

Paraméterek

Mennyiség

Darabszám a készletben 3 db
Kód:  BOR903a3
Termékszám:  1014199
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05