Oldal frissítése

Fisher Price - Nyugtató bagoly plüsskoma

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fisher Price - Nyugtató bagoly plüsskoma

Bemutatjuk legkisebbek számára készült nyugtató bagoly plüsskomát. Minden kisgyermek hozzászokik egy játékhoz, amely végigkíséri a gyermekkorát. Ez az aranyos nyugtató bagoly kedvenc altatóvá válik. A bagoly aranyosan huhog és több mint 15 perc zenét játszik le. A bagoly hasa világíthat a sötétben, ehhez csak egy gyengéd nyomásra van szükség. A bagoly harapható lábakkal rendelkezik, amelyek hasznosak lesznek, amikor elkezdenek nőni a kisbabád első fogai. A bagoly két AA elemmel működik. A játék születéstől alkalmas a gyermekek számára.

A játék megfelel Az Európai parlament és Tanács a játékok biztonságáról szóló, 2009. június 18-i 2009/48/EK irányelvének és a magyar jogszabályok valamennyi előírásának. Természetesen van CE-megfelelőségi nyilatkozat.

Paraméterek

Elemek

Elemek típusa AA
Elemek száma 2 db

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól Újszülött

Anyag

Anyag Plüss, Textil
Kód:  HRAa3782
Termékszám:  0887961046137

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15