Oldal frissítése

Fisher Price Mega Bloks - Állatok

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fisher Price Mega Bloks - Állatok

Állatok a játék Mega Bloks építési tapasztalat gyerekek sok móka írásakor a különböző aranyos állatok.A színes blokkokat, amelyek díszített nyomatok, meg lehet építeni egy kis kutya, papagáj, vidám, szép macska vagy ló. Állatok is foglaljon helyet egy alaplemez kerekekkel, hogy élvezte a gyors izgalmas utazás, és képes volt üldözni a szél. A készlet n aleznete különböző színű kockák nyomatok és két merev mozgó bázis kerekekkel. Minden tele van praktikus csomagot, amely lehetővé teszi a gyors és egyszerű tisztítás.
Sada obsahuje 20 dílků a je vhodná pro děti od 1 do 5 let. Kifejezetten eltérő alakú kocka First Builders kisgyermekek kezébe kényelmes tartani, és könnyen megfogható. Sadu můžete kombinovat se všemi sadami First Builders.
Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  HRAa6677
Termékszám:  0065541381797

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10