Oldal frissítése

Fisher-Price Matematikai tábla

Kiegészítők a termékhez

Fisher-Price Matematikai tábla

Játékot keresel az óvodásod számára? A Fisher-Price Matematikai tábla interaktív játék lesz az igazi. A műanyag játék színeivel első pillantásra magára vonja a gyermekek figyelmét. Ráadásul szórakoztató formában gyakoroltatja a gyermekekkel a számolást, a számok felismerését vagy az írást. A matematikai tábla tollat és csúsztatható radírt tartalmaz az eredmények könnyű kijavításához. A gyerekek gyakorolják számolást és a számokat, és megtornáztatják finom motoros készségeiket. Alkalmas otthoni játékra, vagy utazáskor is elszórakoztathatja a gyermekeket.

A Fisher-Price Matematikai tábla interaktív játék fő jellemzői

  • A Fisher-Price Matematikai tábla interaktív játék műanyagból készült
  • A számok felismerése
  • Írás és könnyű kitörlés a csúsztatható radírral
  • A megfelelő ceruzatartás elsajátítása
  • Alkalmas otthoni vagy út közbeni játékra
  • Megdolgoztatja a finom motoros készségeket és gyakorolja a számolást
  • Támogatja a gyermek egészséges fejlődését

A Fisher-Price Matematikai tábla és funkciói

A Fisher-Price Matematikai tábla gyermekeknek készült, hogy különböző tevékenységekre motiválja őket. A tábla mozgatható hangulatjelekkel, tollal és csúsztatható radírral van ellátva. A számok írásával elsajátítják a helyes ceruzatartást. A csúsztatható radírt segítségével újra és újra kitörölhetik és leírhatják a számokat, üres papírok elhasználása nélkül. A matematikai tábla gyermeked kedvelt játéka lesz.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAif6465
Termékszám:  0887961596243

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10