Oldal frissítése

FIRST FA5633-2GN

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FIRST FA5633-2GN

A(z) FIRST FA5633-2GN Vasaló optimális eszköz kényelmes vasaláshoz. A nagyobb halom vasalnivaló sem jelent problémát. 2200 W teljesítményével pillanatokon belül felmelegszik és készen áll a vasalásra. Tartós és tökéletes siklást biztosító kerámia vasalótalppal rendelkezik, amely nagyszerű vékony szövetek vasalásához. 25 g/perc gőznyomással egyszerűen kivasalhatod a hagyományos textíliákat. Amennyiben egyfolytában szúrják a szemed a csúnya gyűrődések, becsülni fogod 150 g/perc gőzlövet funkcióját. A gőzlövet függőleges gőzölésre is használható, például a ruhák gyűrődéseinek eltávolításánál. A vasaló kitűnő nagyobb mennyiségű öltözet vasalásához, ugyanis 240 ml tartálya nem igényli a gyakori újratöltést. A maximális kényelem érdekében a(z) FIRST FA5633-2GN vezeték nélküli, tehát nem fog többet bosszantani a vezeték.

A(z) FIRST FA5633-2GN vasaló alap jellemzői

  • Tartós és tökéletes siklást biztosító kerámia vasalótalp
  • 25 g/perc gőznyomás
  • 150 g/perc gőzlövet funkció
  • Vezeték nélküli
  • A vízkőmentesítő lehetővé teszi a csapvíz használatát

A(z) FIRST FA5633-2GN vasaló tökéletes funkciói

A vasaló fontos előnye a vízkőmentesítő, amelynek köszönhetően nem szükséges a demineralizált víz, elég csapvízzel feltölteni. Az Anti-drip rendszer segítségével alacsony hőmérsékleten vasalhatod a lágy textíliákat, anélkül, hogy cseppfoltok keletkeznének a textílián. A vasalótalp viszonylag könnyen tisztítható, mivel öntisztító tulajdonsága megakadályozza a szennyeződések tapadását a talphoz. A biztonsági automatikus kikapcsolás kikapcsolja a(z) FIRST FA5633-2GN vasalót, amennyiben hosszabb ideig nincs használva.

Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzölős
Gőzölés típusa Függőleges
Csatlakozás Vezeték nélküli

Funkciók és felszereltség

Vízzel kapcsolatos funkciók Vízkőtelenítés
Egyéb funkciók Öntisztítás
Biztonsági funkciók Anti-drip rendszer (csöpögés ellen), Automatikus kikapcsolás

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 200 W
Gőzkibocsátás 25 g/perc
Gőzlövet 150 g/perc
Vasalótalp anyaga Kerámia

Szín

Szín Fehér, Zöld
Kód:  FIRSZ351
Termékszám:  FA5633-2GN

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10