Oldal frissítése

FIRST FA5633-2BU

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FIRST FA5633-2BU

A(z) FIRST FA5633-2BU Vasaló elsőosztályú társ kényelmes vasaláshoz. A nagyobb mennyiségű vasalnivaló sem jelent problémát. 2200 W teljesítményének köszönhetően gyorsan felmelegszik és használatra kész. Minőségi és tökéletes siklást biztosító kerámia vasalótalppal rendelkezik, amely remek selyem ruhák vasalásához. 25 g/min gőznyomással egyszerűen kivasalhatod a szokásos anyagokat. Amennyiben állandóan szúrják a szemed a gyűrődések, értékelni fogod 150 g/min gőzlövet funkcióját. A gőzlövet vertikális gőzölésre is használható, például a ruhák gyűrődéseinek eltávolításánál. A vasaló ideális nagyobb mennyiségű öltözet vasalásához, ugyanis 240 ml tartálya nem igényli a gyakori újratöltést. A maximális kényelem érdekében a(z) FIRST FA5633-2BU vezeték nélküli, tehát nem fog többet zavarni a vezeték.

A(z) FIRST FA5633-2BU vasaló alap funkciói

  • Tartós és tökéletes siklást biztosító kerámia vasalótalp
  • 25 g/min gőznyomás
  • 150 g/min gőzlövet funkció
  • Vezeték nélküli
  • A vízkőmentesítő rendszer lehetővé teszi a csapvíz használatát

A(z) FIRST FA5633-2BU vasaló funkciói

A vasaló fontos előnye a vízkőmentesítő rendszer, amelynek köszönhetően nem szükséges a demineralizált víz, elég közönséges csapvízzel feltölteni. Az Anti-drip rendszer segítségével alacsony hőmérsékleten vasalhatod a kényes textíliákat, anélkül, hogy vízcsepegés okozta foltok képződnének a ruhán. A vasalótalp nagyon egyszerűen karbantartható, mivel öntisztító rendszere megakadályozza a szennyeződések tapadását a talphoz. Az automata kikapcsolás kikapcsolja a(z) FIRST FA5633-2BU vasalót, amennyiben hosszabb ideig tétlenül áll.

Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzölős
Gőzölés típusa Függőleges
Csatlakozás Vezeték nélküli

Funkciók és felszereltség

Vízzel kapcsolatos funkciók Vízkőtelenítés
Egyéb funkciók Öntisztítás
Biztonsági funkciók Anti-drip rendszer (csöpögés ellen), Automatikus kikapcsolás

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 200 W
Gőzkibocsátás 25 g/perc
Gőzlövet 150 g/perc
Vasalótalp anyaga Kerámia

Szín

Szín Fehér, Kék
Kód:  FIRSZ320
Termékszám:  FA5633-2BU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15