Oldal frissítése

FIRST AUSTRIA FA5126-7

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FIRST AUSTRIA FA5126-7

Zöldség, gyümölcs, gomba, gyógynövény vagy hús, mindezzel gond nélkül megbirkózik a(z) FIRST AUSTRIA FA5126-7 gyümölcsaszaló. 350 W stabil teljesítményének köszönhetően kényelmesen elkészítheted a fűszert, teát vagy szárított gyümölcsöt. Ezen gyümölcsaszalónál örömet szerez az is, hogy 5 szitával rendelkezik, így nagyobb mennyiségű ételt tud kiszárítani egyszerre. Aszalással az élelem illatos, finom, illetve vitaminokban, ásványi anyagokban és tápértékekben gazdag marad. A(z) FIRST AUSTRIA FA5126-7 gyümölcsaszaló motorja a készülék oldalsó részében található, ennek köszönhetően a meleg levegő egyenletesen áramlik. Szükségtelen a szárító szitákat cserélgetni, illetve maga az egész szárítás is jobban ellenőrizhető.

A(z) FIRST AUSTRIA FA5126-7 gyümölcsaszaló alap tulajdonságai

  • Stabil teljesítménye 350 W
  • Sziták száma a csomagban: 5 darab
  • Funkciói: Hőmérséklet szabályozás, Időzítő és Automatikus kikapcsolás
  • A gyümölcsaszaló gép alakja: Szögletes
  • Motorja az oldalsó részén található
  • Egyszerű vezérlés

A(z) FIRST AUSTRIA FA5126-7 gyümölcsaszaló gép remek funkciói

A beépített időzítő segítségével egyszerűen megadhatod az aszalás időtartamát. A beállított szárítási idő lejárta után az időzítő jelzi, hogy itt az idő kivenni a szitákat, valamint kikapcsolni a gyümölcsaszalót. A gyümölcsaszaló automatikus kikapcsolás funkcióval bír, így a szárítás maximálisan kényelmes és biztonságos. Ezen ügyes gyümölcsaszaló hőmérséklet-szabályzóval is büszkélkedhet, amelynek köszönhetően a szárítás még egyszerűbb és hatékonyabb. Ez a funkció hasznodra lehet gyümölcs, zöldség és hús dehidratálásánál, mivel minden egyes élelmiszer más hőmérsékletet igényel.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Aszalógép alakja Szögletes
Vezérlés típusa Kézi
Motor elhelyezkedése az oldalrészben
Teljesítményfelvétel 350 W

Funkciók

Funkciók Hőmérséklet szabályozás, Időzítő, Automatikus kikapcsolás

Lemezek

Mennyiség 5 db
Lemez átmérője 27,5 cm
Kód:  FIASO670
Termékszám:  FA5126-7

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05