Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Firefly Bluetooth Receiver Premium Pack Fekete

4,6 7 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Firefly Bluetooth Receiver Premium Pack Fekete

Tuningold fel régi lejátszódat elegáns vezeték nélküli hozzáféréssel! A Firefly a világ legkisebb eszköze, amely Bluetooth-os eszközről érkező jel fogadására képes, majd pedig 3,5 mm-es kimenetű készülékhez továbbítja azt. A Bluetooth végre megszabadít a kábelek sokaságától. nem kell többé amiatt aggódnod, hogyan kösd össze vezeték nélküli kapcsolat híján az okostelefonodat és autórádiódat vagy otthoni lejátszódat. 

Fontosabb termékjellemzők

  • Rendkívül kicsi, vezeték nélküli vevő készülék (a világ legkisebb ilyen készüléke)
  • Egyszerű vezérlés és telepítés (tápellátás USB-ről és AUX kimenet)
  • Kiváló hangminőséget biztosít a szabadalmaztatott SRT technológia jóvoltábóll
  • Minőségi kivitelezés (alumínium anód csatlakozók, réz kábel, aranyozott csatlakozóvég
  • Egyidejű párosítás 2 eszközzel + memória akár 8 párosított eszközhöz

A látszat csal

Az adapter fő eleme úgy néz ki, mint egy egyszerű USB csatlakozó, amely biztosítja a készülék tápellátását. Ám a csatlakozóban van egy miniatűr Bluetooth adapter és egy D/A átalakító is. Miután az USB-csatlakozóba illesztetted, egy AUX bemeneten keresztül lejátszóhoz vagy rádióhoz csatalkoztatod, amelyet aztán a  Firefly segítségével párosíthatsz vezeték nélkül az okostelefonoddal. 

Nem csak egy közönséges Bluetooth

Kis méretei ellenére gond nékül párosítható hozzá egyszerre két telefon, kiváló hangminőségben. Nem csak a szabványos MP3-t támogatja, hanem a népszerű AAC-t is, amely bár tömörített formátum, de a lehető kegkisebb mértékűre csökkenti a torzítást. A Firefly a szabadalmaztatott "Sound Revitalization Technology" jóvoltából megőrzi eredeti hangminőségét.

Paraméterek és specifikációk:

Bluetooth:
Verzió v4.0

Támogatott profilok és hangformátumok:
A2DP v1.2, SPP
AAC, MP3 és SBD

A csomag tartalma:
Vezeték nélküli vevőkészülék
Hosszabbító kábel a rádióhoz csatalkozáshoz
3,5 mm-es audio jack › 2x RCA átalakító
Dokumentáció

 
Kód:  FIF004
Termékszám:  FBRPRE-BK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15